Ábel Anita: „Mindenem meg lesz plasztikáztatva"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Ábel Anita különkiadás szilveszter Heti Hetes plasztikázás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépészeti beavatkozás nélkül nem tudja elképzelni 2045-öt Ábel Anita - derül ki a Heti Hetes szilveszteri különkiadásának előzeteséből. 

Szilveszteri különkiadással búcsúzik az óévtől a Heti Hetes című műsor, ahol a meghívott vendégek nem csupán az aktuális közéleti hírekkel, hanem a jövő eseményeivel is foglalkoznak majd - írja az Origo.

Forrás: RTL II

Ábel Anita, Kern András, Gálvölgyi János, Hajdú Steve, Para-Kovács Imre, Farkasházy Tivadar és Jáksó László egészen 2045-ből készül visszatekinteni az elmúlt évek történéseire, és együtt töprengenek majd azon, hogyan képzelik el a hétköznapokat és magukat 30 év múlva.

Mivel ez a rendkívüli adás bizonyos mértékben egyfajta szerepjáték is, ezért arra törekedtünk, hogy többségben legyenek a színészek.

Hajdú Steve: "Kedvenc versem Arany Jánostól a Családi sör"http://www.life.hu/sztarok/20150607-sorgyarban-jartak-a-heti-hetes-sztarjai.html--Új taggal bővült Ábel Anita családja – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151117-abel-anita-szineszno-csaladja-egy-golden-retriver-kutyussal-bovult.htmlA színésznő családjába új kedvenc érkezett, akiről már egy képet is megosztott közösségi oldalán. Család--Hajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiábahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-hajdu-steve-is-beleveti-magat-a-gasztronomiaba.htmlA Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁbel Anita új műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-abel-anita-szineszno-musorvezeto-uj-musort-kapott-az-atv-kepernyojen-a-no-haromszor-cimu-beszelgetos.htmlA műsorvezető új csatornán debütál, egy csajos, beszélgetős műsorban.TV + Sztárok--Jáksó László hajszakértő lett - elárulta, neki mi jön behttp://www.life.hu/trend/20150915-jakso-laszlo-egy-hajversenyen-zsurizett-elarulta-o-hogy-viszonyul-a-hajhoz.htmlJáksó László zsűritag lett egy hajversenyen. A rádiós és televíziós műsorvezető barátja, Hajas László felkérésére vett részt az eseményen, a Life.hu-nak pedig elárulta, mennyire fontos a megfelelő frizura, legyen szó saját magáról vagy az ellenkező nem képviselőiről.Trend--"Otthagylak, mint Jáksó László a Class FM-et"http://www.life.hu/sztarok/20140824-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-jakso-laszlo-vajna-timea-andy-vajna-toth-gabi-es-zambo-jimmy.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.