Aradszky László baki szilveszter énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi szilvesztereiről nosztalgiázott az énekes. 

"Annak idején 12-13 bulit is megcsináltunk egyetlen szilveszter éjszaka. Egyszer azonban nagyon megjártam. Egy soroksári gyárban léptem fel, majd kérdeztem, ki fizet a buliért. Mondták: hogyhogy ki? Örültünk, hogy itt voltál, hagytuk, de mi nem hívtunk. Rossz helyre mentem, ingyenbulit tartottam, ők meg bolondok lettek volna szólni, így aztán rohanhattam a jó helyszínre" mondta Aradszky a Borsnak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Eltiltották Galambos Lajcsitól testvéréthttp://www.life.hu/sztarok/20151230-galambos-lajostol-eltiltottak-occset-istvant.htmlGalambos István nem tarthatja a kapcsolatot börtönben lévő testvérével, Lajcsival. Fellebbezett, de nem hogy elgfogadták volna kérelmét, azt mondták neki, hamarosan ő is idézést kap a rendőrségtől. TV + Sztárok--Csobot Adél és Istenes Bence már tervezgetik babájuk nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151229-csobot-adel-es-istenes-bence-mar-tervezgetik-a-szuletendo-babajuk-nevet.htmlAz RTL Klub jótékonysági gáláján beszélgetett riporterünk Istenes Bencével. A műsorvezető elárulta, amióta Adél babát vár, ő is sokkal könnyebben meghatódik, főleg a gyerekekkel kapcsolatos témákon.TV + Sztárok--Édes bosszú: Bolondot csinált apjából Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-bolondot-csinalt-apjabol-david-beckhambol-brooklyn-beckham.htmlBiztos emlékeztek még arra a videóra, amikor a sztárfocista fia, Brooklyn éppen az Instagramon akarta megköszönni, hogy elérte az egymillió követőt, amikor édesapja egy mesteri trollkodással leégette. És arra, amikor a fiú feltöltött egy fotót, amin épp egy Ralph Lauren pulcsiban feszített a rajongóknak, és David ismét leoltotta? TV + SztárokOrigo"Fontos a méret? Igen!"http://www.life.hu/sztarok/20151223-az-utca-embere-szerint-karacsonyfaban-fontos-a-meret.htmlA Life.hu riportere arról faggatta a járókelőket, hogyan intézik el a karácsonyi bevásárlást. Azt is megtudhattuk, a karácsonyfa kiválasztásánál mire szoktak odafigyelni. TV + SztárokThinkstockEltűnik a Barátok köztből Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20151223-eltunik-a-baratok-koztbol-kiss-ramona.htmlA bájos színésznő az RTL Klub Fókuszában jelentette be döntését TV + SztárokOrigoPikáns üzenetekkel bombázzák a lányok a Got Talent szexi fiúcsapatáthttp://www.life.hu/sztarok/20151219-a-got-talent-szexi-fiucsapata-az-all-in-imaval-keszul-a-dontore.htmlMeglepő választ adott a mosolygós fiúbrancs arra a kérdésre, mivel töltik ki a színpadra lépés előtti pillanatokat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.