5 színész, aki majdnem meghalt forgatás közben

halál forgatás színész Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy a sztárok élete csak csillogásból és fényűzésből áll. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Pár hollywoodi filmcsillag ugynis kis híján életét vesztette egy-egy forgatás során.

Jason Statham

A rosszfiú majdnem vízbe fulladt a Feláldozhatók 3 forgatásán. A sztár autójában elromlott a fék, és a száguldó jármű egyenesen a Fekete-tenger felé száguldott. Mielőtt azonban elsüllyedt volna, Statham időben kiugrott, így túlélte az esetet.

Forrás: Pro Video

Johnny Depp

A Magányos lovas forgatásán vágta közben a színész lecsúszott a nyeregről, és több méteren keresztül fejjel lefelé lógott. Az életét az mentette meg, hogy leugrott az állatról, mielőtt az agyon taposta volna.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Halle Berry

A hívás című film egyik verekedős jeleneténél úgy beverte a fejét a betonba, hogy elveszítette az eszméletét. Bár napokig kórházban volt, végül nem lett maradandó sérülése.

Forrás: AFP

Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala első részének forgatásakor kis híján megfulladt, ugyanis az egyik füstgép elromlott a jelenet felvétele közben.

Forrás: AFP/Nicholas Hunt

Charlize Theron

A gyönyörű színésznő nyaka az Aeon Flux film egyik jelenetének felvétele közben sérült meg, ami miatt nyolc hétre leállt a forgatás, és a sztár kórházba került.

Forrás: AFP/Jason Kempin
Rihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-no-bantalmazasaval-vadoljak-chris-brown-enekest.htmlNyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. TV + Sztárok--Ilyen volt 2015 a Life.hu kameráján keresztül - Vigyázat: celebcunami következikhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-ilyen-volt-2015-a-life-hu-kamerajan-keresztul.htmlKollégánk, Máté 2015-ben számos celebrendezvényen megfordult és interjúzott. Alábbi zenés összeállításunkban a legjobb pillanatokat láthatod. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTizenöt éve halt meg Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20160102-tizenot-eve-halt-meg-zambo-jimmy.htmlTizenöt évvel ezelőtt, január másodikán halt meg Zámbó Jimmy. Fiai nem csak egy remek énekest, hanem saját bevallásuk szerint a világ legjobb édesapját siratják.TV + Sztárok--Még a sztárok sem tartanak be minden újévi fogadalmathttp://www.life.hu/sztarok/20160102-sztarok-ujevi-fogadalmai.htmlMinden évben megfogadod, hogy az újévben edzeni kezdesz, leszoksz a cigiről és többet simogatod a macskádat, de ezek közül általában csak a macskás rész jön össze? Nos, néhány sztár is hasonló cipőben jár.TV + SztárokAFPEzeken a szelfiken háborgott az internet 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezeken-a-szelfiken-haborgott-az-internet-2015-ben.htmlBizony az idén sem volt hiány észveszejtő szelfikből, de most megmutatjuk közülük a legütősebbeket. TV + SztárokThinkstockDurva! Ezek voltak 2015 legnagyobb bakijai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezek-voltak-2015-legnagyobb-bakijai-a-sztarvilagban.htmlHiába, a sztárok is csak emberek, velük is előfordul, hogy néha rosszabb passzban vannak: péniszt villantanak több ezer ember előtt, leesnek a színpadról, vagy éneklés közben nyílik ki a fellépőruhájuk. Összegyűjtöttük 2015 legnagyobb sztárbakijait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.