Alekosz letolta a nadrágját, a stylist ledöbbent

TV2 nadrág Alekosz Baukó Éva Édes Élet stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva és Holdampf Linda azon dolgoznak, hogy átalakítsák Alekosz stílusát, ehhez azonban a szájhősnek meg kellett szabadulnia a nadrágjától.

Alekosz nem takargatta, hogy mi van a nadrágja alatt. A hölgyek ledöbbentek a látványtól, ami, valjuk be, minket is sokkolt. Vajon van nő, aki erre beindulna? „Nagyon sok mindent láttam életemben, de az alsónadrág-trikó kombó új volt" – mondta Linda.

Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben?http://www.life.hu/sztarok/20160106-novodomszky-eva-kerul-jakupcsek-gabriella-helyere-a-ridikulben.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsony előtt kirúgták a közmédiától Jakupcsek Gabriellát. Azóta felröppent a hír, hogy valójában csak külsős státuszba kerül át a műsorvezető, és ugyanúgy folytatja a Ridikült. A Blikk legújabb információi szerint azonban Novodomszky Éva kerül Jakupcsek helyére. TV + Sztárok--Felismerhetetlen lett a Szex és New York sztárja - Cynthia Nixon nagyon megöregedett!http://www.life.hu/sztarok/20160106-cynthia-nixon-megoregedett-nezd-meg-a-szex-es-new-york-sztarjat-foto.htmlA világhírű sorozat dögös Mirandájára ma már alig lehet ráismerni. Cynthia Nixon arcán nagyon erősen nyomott hagyott az idő. TV + Sztárok--Lilu hótündérré változott - Elbűvölő fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hotunderre-valtozott-amikor-szankozas-kozbe-belehuppant-a-hoba.htmlA műsorvezető olyan cukin huppant bele a hóba, mint egy kislány. Úgy tűnik, nagyon élvezte a szánkózást. TV + Sztárok--Kiírták a Barátok közt egyik fontos karakterét, Schneider Róbertethttp://www.life.hu/sztarok/20160105-kiirtak-a-sorozatbol-pasztor-tibort-gyilkossag-aldozata-lett-a-jokepu-uzletember.htmlPásztor Tibor karakterét könyörtelenül kiírták a sorozat készítői – gyilkosság áldozata lett. Hogy ki végzett vele, egyelőre nem derült ki. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem tervezem, hogy visszajövök!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-bejelentette-amerikaba-koltozik-csaladjaval.htmlKollégáitól, Németh Lajostól és Maloveczky Mikitől is elbúcsúzott Berki Krisztián az Édes Élet adásában. Krisztián ugyanis családjával Miamiba költözik. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa: „Ez a valóság, amit a kamerák előtt titkolunk!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-kontosben-dolgozott-a-hideg-studioban.htmlElég hideg lehet a Mokka stúdiójában, ha Demcsák Zsuzsa a kulisszák mögött egy vörös, pihe-puha fürdőköntösben készült az adásra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.