ugrálás szépségkirálynő repülés Kulcsár Edina trambulin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő megmutatta milyen, amikor a gravitációval dacol.

Kulcsár Edina trambulinra pattant, és megmutatta, hogyan fest, amikor egy gyönyörű nő szexin fel-le pattog. Neki még ez is jól áll, mert lelassítva olyan a nagy játékszeren, mint egy bohém díva.

Így kell naaaagyon lassan ugrálni egy trambulinon!

Szerző: Edina Kulcsar, 2016. január 6.
Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben?http://www.life.hu/sztarok/20160106-novodomszky-eva-kerul-jakupcsek-gabriella-helyere-a-ridikulben.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsony előtt kirúgták a közmédiától Jakupcsek Gabriellát. Azóta felröppent a hír, hogy valójában csak külsős státuszba kerül át a műsorvezető, és ugyanúgy folytatja a Ridikült. A Blikk legújabb információi szerint azonban Novodomszky Éva kerül Jakupcsek helyére. TV + Sztárok--Lilu hótündérré változott - Elbűvölő fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hotunderre-valtozott-amikor-szankozas-kozbe-belehuppant-a-hoba.htmlA műsorvezető olyan cukin huppant bele a hóba, mint egy kislány. Úgy tűnik, nagyon élvezte a szánkózást. TV + Sztárok--Charlie Sheen pornós exbarátnője: "Legszívesebben meghalnék"http://www.life.hu/sztarok/20160106-elizabeth-sara-bentley-pornoszineszno-charlie-sheen-exbaratnoje-ongyilkossaggal-fenyegetozott.htmlElizabeth Sara Bentley szerint a Két pasi meg egy kicsit sztárja teljesen tönkretette az életét, egy nermég adott interjújában pedig öngyilkossággal fenyegetőzött. TV + Sztárok--Íme az 5 legmegdöbbentőbb haláleset a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-ot-halaleset-ami-borzolta-a-kedelyeket-a-baratok-koztben-nepszeru-karakterek-halalai.htmlA magyarok egyik kedvenc sorozata lassan 17 éve fut az RTL Klubon. Az évek alatt számtalan szereplőt kiírtak már a készítők, a magyarázat pedig legtöbbször az volt, hogy a karakter "elfáradt." Nézzük, az öt legdurvább sztorit, amivel egy-egy színész elbúcsúzott. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem tervezem, hogy visszajövök!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-bejelentette-amerikaba-koltozik-csaladjaval.htmlKollégáitól, Németh Lajostól és Maloveczky Mikitől is elbúcsúzott Berki Krisztián az Édes Élet adásában. Krisztián ugyanis családjával Miamiba költözik. TV + Sztárok--Bradley Cooper 41 éves lett - 3 film, amiben szexistent játszott!http://www.life.hu/sztarok/20160105-bradley-cooper-ma-lett-negyvenegy-eves-hollywoodi-szexisten-harom-kedvenc-filmunk.htmlIgazi hollywoodi szívtipró, akiért döglenek a nők. A sármos sztár az idő múlásával egyre dögösebbé vált, sőt, mondhatni most éli az igazi fénykorát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.