Ezek Ördög Nóra újévi fogadalmai! Vajon sikerül betartani őket?

Forrás: TV2/Nánási Pál -
anyaság Ördög Nóra Újév fogadalom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb emberhez hasonlóan Ördög Nóra is tett újévi fogadalmakat. Abban, hogy sikerül-e betartania őket, ő maga sem biztos, bár hansúlyozza: semmi sem lehetetlen!

A TV2 sztárjának fogadalmai egyébként mind a gyerekekhez és az anyasághoz kötődnek, és a legtöbb igencsak mulatságosra sikerült.

Forrás: TV2/Nánási Pál

Fogadom, hogy 2016-ban minden nap, minden kukát ellenőrzök ürítés előtt. Ezzel tudom ugyanis csak megakadályozni, hogy Venci szépen, apránként megszabadítson bennünket azon értéktárgyainktól, amelyek beleférnek a szemetesbe- írja blogján Ördög Nóra, majd folytatja.

Fogadom, hogy 2016-ban akkor sem adok fontos ékszert Mici kezébe, ha ártatlan kiscica szemekkel kérlel, mindent megígér és egyébként nem teszi ki a lábát a hálószobából, amíg játszik vele - folytatja. A műsorvezető emellett a gyerekek helyes táplálkozására és a rendre is szeretne még jobban odafigyelni. Ördög Nóra fogadalmainak listáját a kisfelfedezo.hu blogon olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.