Vin Diesel megható dallal emlékezett meg barátjáról, Paul Walkerről

színész Paul Walker megható Vin Diesel díjátadó Peoples Choice Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a 42. People’s Choice-gálán mondott beszédet, és sokáig nem is említette elhunyt barátját, majd egyre jobban elérzékenyült, és Wiz Khalifa See You Again című számából énekelt el pár sort Paul Walker emlékére. 

A Halálos iramban 7 két díjat kapott a január 6-án megrendezett 42. People’s Choice-gálán. A jelöltek közül itt nem egy zsűri választja ki a nyertest, hanem bárki számára nyitott internetes szavazással dől el a szobor sorsa. 2015 kedvenc akciófilmjének és 2015 kedvenc filmjének járó díjat Vin Diesel vette át. Beszédében többek közt elmondta, hogy a szeretetnek tudja be, hogy elkészítették a hetedik részt. "Elképesztő, hogy mekkora ereje van. Amikor a tragédia után nem akartunk visszatérni a forgatásra, az emberek szeretete segített nekünk befejezni az elkezdett munkát" - nyilatkozta Diesel, aki később dalra fakadt barátja, Paul Walker emlékére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.