Ő az új Dobó Kata? A színésznő hasonmásával indít sorozatot a köztévé

Dobó Kata színésznő Csak szex és más semmi sorozat köztévé Mikecz Estilla Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha csak a 15 évvel ezelőtti Dobó Kata elevenedne meg - így beszél a Bors Mikecz Estilla színésznőről, akit hamarosan a Csak szex és más semmi című, köztévén futó új sorozatban láthatnak viszont a nézők.

Dobó Kata kivételével szinte valamennyi régi színész és színésznő vállalta a Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével készült Csak szex és más semmi című film hamarosan induló sorozatváltozatát, amelyben Kata szerepét a rá kísértetiesen hasonlító Mikecz Estillára osztották.

Forrás: www.zentheszinhaz.hu

Bár Mikecz Estilla mindezt megtisztelőnek találja, véleménye szerint hajszínükön kívül semmi sem egyezik külsejükben.

Nádai Anikó: "Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal"http://www.life.hu/sztarok/20160107-nadai-aniko-a-valovilag-egykori-sztarja-kitarulkozo-vallomast-tett-kozze-a-hetkoznapjairol.htmlA sztármama közösségi oldalán, egy hosszabb bejegyzésben foglalta össze, anyaként milyen problémákkal küzd a hétköznapokban. TV + Sztárok--Boldog születésnapot, Ganxsta Zolee!http://www.life.hu/sztarok/20160107-bulvarrap-ganxsta-zolee-otvenedik-szuletesnapja.htmlAz ismert magyar rapper, Ganxsta Zolee ma ünnepli 50. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel kíván nekik boldog születésnapot! TV + Sztárok--Rubint Réka falatnyi bikiniben, a tenger istennőjeként pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160107-rubint-reka-fitnesz-edzo-a-tenger-istennoje-thaifoldon.htmlA fitneszkirálynő Thaiföld gyönyörű tengerpartján tündökölt falatnyi bikiniben. TV + Sztárok--Rövidnadrágban épített hóembert VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20160107-vv-aurelio-rovidnadragban-epitett-hoembert.htmlHa játékról van szó, a Való Világ 7. szériájából megismert Aurelio nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a hideg téli idő. TV + SztárokOrigoŐsz haj és nagy szakáll: így néz ki most a Vad angyal szívtiprója, Facundo Aranahttp://www.life.hu/sztarok/20160107-facundo-arana-a-vad-angyal-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlUgye, emlékeztek még Facundo Aranára, aki többek között Natalia Oreiro partnerét is alakította a Vad angyal című sorozatban? Nézd meg, milyen sokat változott! TV + Sztárok--Ezek Ördög Nóra újévi fogadalmai! Vajon sikerül betartani őket?http://www.life.hu/sztarok/20160107-ordog-nora-ujevi-fogadalmakat-tett.htmlA legtöbb emberhez hasonlóan Ördög Nóra is tett újévi fogadalmakat. Abban, hogy sikerül-e betartania őket, ő maga sem biztos, bár hansúlyozza: semmi sem lehetetlen! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.