Júj! Felismerhetetlenre öregedett Andy Garcia

Forrás: NORTHFOTO/Ginsburg/Spaly Inc./N/A -
öregedés felismerhetetlen Andy Garcia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Keresztapa jóképű színészén is meglátszik az idő: a manapság szakállal mutatkozó sztár szinte felismerhetetlenre öregedett.

Az 59 éves sztár, aki éppen Szicíliában forgat, új külsővel éli az életét. Az ősz szakállal villogó Garcia igencsak szokatlan látványt nyújt, ráadásul alig lehet felismerni a sok szőr mögött. Nektek bejön ez az új nagypapastílus? További képekért kattints ide!

Forrás: NORTHFOTO/Ginsburg/Spaly Inc./N/A
A 9 éves Jacob Tremblay ellopta a show-t a felnőttek elől a Critics’ Choice Awardsonhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-a-9-eves-jacob-trembley-mindenkit-levett-a-labarol-koszonobeszedevel-a-critics-voice-awardson.htmlA szoba című dráma színésze kapta A legtehetségesebb fiatal színész/színésznő díját a vasárnap esti Critics’Choice Awardson, és annyira édes beszédet mondott, hogy mindenkit levett a lábáról. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta, mitől érezte magát a mennyországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-bodi-sylvi-modell-megmutatta-mitol-erezte-magat-a-mennyorszagban.htmlA modell a madagaszkári paradicsomban rátalált a világ egyik legjobb illatú virágára. TV + Sztárok--Veszélyben van Sean Penn élete, amiért lebuktatta Mexikó legveszélyesebb drogbárójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-veszelyben-van-sean-penn-elete-amiert-lebuktatta-mexiko-legveszelyesebb-drogbarojat.htmlA Rolling Stone magazin közölte a nemrég elfogott Joaquín Guzmánnal készült interjút és fotókat. Sean Penn már bánja, hogy belekeveredett az ügybe. TV + Sztárok--Charlie Sheen betegsége ellenére nagyon jó bőrben vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-charlie-sheen-a-betegseg-es-a-botranyok-ellenere-nagyon-jo-kedvu.htmlA sztárt négy évvel ezelőtt diagnosztizálták HIV-vírussal, de csak néhány hónapja vállalta fel betegségét a nagy nyilvánosság előtt is. A gyógyszeres kezelések és a botrányok nem szegték a színész kedvét. TV + Sztárok--Idegenvezetőnek állt Frei Tamás: Miamiban kalauzolja a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20160118-frei-tamas-regenyiro-idegenvezetonek-allt-miamiban.html540 ezer forintnak megfelelő összeg - ennyiért fogadhatjuk fel idegenvezetőnek a műsorvezetőből lett regényírót Miamiban. TV + Sztárok--Gáspár Evelin Louboutin surranót villantott a luxusmerci ülésében: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160117-gaspar-evelin-louboutin-surranot-villantott-a-luxusmerci-uleseben-ime-a-foto.htmlEgyelőre még az sem tisztázott, hogy akkor most Győzike lánya átfóliáztatta-e a karácsonyra kapott, hófehér luxusmercijét aranyra, máris újabb fényképpel állt elő nyilvános közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.