Micsoda mázlista! Megcsókolta rajongóját Leonardo DiCaprio

Forrás: AFP/Niklas Halle'n/Niklas Halle'n -
csók fotó rajongó Leonardo DiCaprio Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész éppen Rómában van, ahol sorra járja a helyi nevezetességeket. Az utcán összefutott egy lelkes hölgyrajongójával, akinek még egy puszit is sikerült kicsikarnia a sztártól. 

A nő egy kis üzenetet tartalmazó cetlit adott DiCaprio kezébe, aki ezt egy cuppanós puszival hálálta meg, sőt, meg is ölelte a lelkes járókelőt. A jelenetről több kép is készült, emellett a színész nagyon közvetlen volt a többi rajongóval is, aki odament hozzá.

Kattints ide a fotók megtekintéséért!

Forrás: AFP/Niklas Halle'n/Niklas Halle'n
Lemmy, Bowie, Rickman? Íme, az utolsó fotók, amik sztárokról készültek a haláluk előtt http://www.life.hu/sztarok/20160118-halaluk-elott-fotozott-sztarok-igy-neztek-ki-a-legendak-mielott-eltavoztak-volna-fotok.htmlSajnos az utóbbi időben számtalan híres művészt veszítettünk el, akik fájóan fiatalon, vagy hosszú betegség után hagytak itt minket. Bár emlékük örökké él bennünk, néhány felvétel azért maradt az utókor számára az utolsó napjaikról. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi megmutatta, mitől érezte magát a mennyországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-bodi-sylvi-modell-megmutatta-mitol-erezte-magat-a-mennyorszagban.htmlA modell a madagaszkári paradicsomban rátalált a világ egyik legjobb illatú virágára. TV + Sztárok--Hugh Jackman beköszönt Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-hugh-jackman-szinesz-budapesten-van.htmlA világsztár a Budai Várral a háttérben szelfizett egyet. Menő! TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi kiborult: "Bár nekem nem számít a véleményetek igenis bánt..."http://www.life.hu/sztarok/20160117-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-kiborult-bar-nekem-nem-szamit-a-velemenyetek-igenis-bant.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. Úgy tudni, hamarosan össze is költöznek a szerelmével, így persze teljesen érthető, hogy feszült időszak ez a számára. TV + SztárokOrigoItt a Zoolander folytatása - Ben Stiller és Penélope Cruz a címlapon!http://www.life.hu/sztarok/20160117-ben-stiller-es-penelope-cruz-szexi-fotoval-varjak-a-mozipremiert-zoolander-foto.htmlEbbe az évben mozikba kerül a méltán népszerű vígjáték folytatása, melynek már most hatalmas népszerűsége van a tengerentúlon. A két főszereplőről a napokban egy fotót is kaphattunk. TV + SztárokOrigoKiss Ádám beszólt Majkának - Háború indul a két sztár között? http://www.life.hu/sztarok/20160117-kiss-adam-es-majka-egymast-oltogatjak-vicces-beszolas-a-humoristatol-foto.htmlA humorista sosem rejti véka alá a véleményét, ha cikizésről van szó. Most sem tett másképp, és csúnyán odaszúrt egyik jó barátjának a Facebookon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.