DJ Seherezádé kicsapta a testét a medence szélére

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé -
medence szexi DJ Seherezádé bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág szőkesége pazar környezetben mutatta meg bikinis testét.

Szexi fotóval rukkolt elő Sehi, aki csodás helyen múlatja a januári napokat. A hidegben irigykedve néztük a fotót, arról nem is beszélve, hogy a lemezlovas tökéletes testét csupán egy falatnyi bikini takarja.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé
Kelemen Anna tűsarkúban és egy szál köténykében főzhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-kelemen-anna-egykori-playmate-tusarkuban-es-egy-szal-kotenykeben-foz.htmlAz egykori playmate szerint nagyon szexi, ha egy fiatal nő süt, bár bevallotta: nem szokott rendszeresen a konyhában szorgoskodni. TV + Sztárok--Istenes Bence sofőrnek állt – most bárki bepattanhat a műsorvezető melléhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-sofornek-allt-most-barki-bepattanhat-a-musorvezeto-melle.htmlBence a dugókkal telített városban bárkit szívesen felkap az autójával. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: „Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom"http://www.life.hu/sztarok/20160119-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-titoktartasi-penzt-kaphat-a-koztevetol-1-2.htmlKarácsony előtt pár nappal menesztették a műsorvezetőt az MTVA-tól, ám a hivatalos szerződésbontás még nem történt meg, így egyes sajtóhírek szerint akár titkos megállapodás is létrejöhet. TV + Sztárok--Céline Dion fog énekelni elhunyt férje temetésén?http://www.life.hu/sztarok/20160119-celine-dion-enekesno-tagadja-hogy-enekelni-fog-elhunyt-ferje-rene-angelil-temetesen.htmlA nemrégiben szárnyra kelt hírek szerint a világhírű énekesnő előadásával fogja búcsúztatni egykori férjét, René Angelilt. Céline Dion tisztázta, mi igaz ebből. TV + Sztárok--Stohl András egy autóban döntötte meg Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20160119-stohl-andras-egy-autoban-dontotte-meg-dobo-katat-a-valotarsak-sorozatban.htmlStohl András karaktere a Válótársakból újabb skalpot tudhat magáénak. A sorozat legújabb részében Dobó Katát döngette egy autóban. TV + SztárokOrigoFenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"http://www.life.hu/sztarok/20160119-fenyo-ivan-durvan-beszolt-a-noknek.htmlFenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejvel akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket Facebook-oldalán. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.