Jakupcsek Gabriella: „Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom"

MTVA köztévé szerződés titoktartás Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt pár nappal menesztették a műsorvezetőt az MTVA-tól, ám a hivatalos szerződésbontás még nem történt meg, így egyes sajtóhírek szerint akár titkos megállapodás is létrejöhet.

Egyelőre még nem derült ki, hogy Jakupcsek Gabriellát – aki menesztése után a Life.hu-nak nyilatkozott - felmondással engedi-e el a televízió, vagy közös megegyezéssel távozik. A kettő között tulajdonképpen a végkielégítés összegében lehet különbség – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Jakupcseknek a közös megegyezés esetén nem feltétlenül jár a végkielégítés, ilyenkor a felek abban állapodnak meg, ami az érdeküket szolgálja, a műsorvezető esetében viszont kicsit más a helyzet. Amennyiben a köztévé úgy dönt, hogy Jakupcsek a jövőben ne nyilatkozzon felmondásának körülményeiről, akkor akár úgynevezett „titoktartási pénzt" is fizethet számára, ami megdobhatja az egyébként nem túl kecsegtető végkielégítést.

„Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom, folyamatban vannak a tárgyalások. Amíg ezek nem zárulnak le, nem is tudok beszélni arról, hogy történt-e már megkeresés, merre folytatom tovább" – nyilatkozta a lapnak Jakupcsek Gabriella.

Céline Dion fog énekelni elhunyt férje temetésén?http://www.life.hu/sztarok/20160119-celine-dion-enekesno-tagadja-hogy-enekelni-fog-elhunyt-ferje-rene-angelil-temetesen.htmlA nemrégiben szárnyra kelt hírek szerint a világhírű énekesnő előadásával fogja búcsúztatni egykori férjét, René Angelilt. Céline Dion tisztázta, mi igaz ebből. TV + Sztárok--Fenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"http://www.life.hu/sztarok/20160119-fenyo-ivan-durvan-beszolt-a-noknek.htmlFenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejvel akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoKínos! Katie Holmes szétfolyt sminkben vásárolgatott http://www.life.hu/sztarok/20160118-katie-holmes-szetfolyt-sminkkel-vasarolgatott-beverly-hillsben.htmlA színésznőt Beverly Hillsben kapták lencsevégre a paparazzik, de láthatóan nem volt felkészülve a fotósokra! TV + Sztárok--Lemmy, Bowie, Rickman? Íme, az utolsó fotók, amik sztárokról készültek a haláluk előtt http://www.life.hu/sztarok/20160118-halaluk-elott-fotozott-sztarok-igy-neztek-ki-a-legendak-mielott-eltavoztak-volna-fotok.htmlSajnos az utóbbi időben számtalan híres művészt veszítettünk el, akik fájóan fiatalon, vagy hosszú betegség után hagytak itt minket. Bár emlékük örökké él bennünk, néhány felvétel azért maradt az utókor számára az utolsó napjaikról. TV + SztárokOrigoMicsoda mázlista! Megcsókolta rajongóját Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160118-leonardo-dicaprio-csokot-adott-egy-rajongojanak-sot-meg-is-olelte-romaban-fotok.htmlA színész éppen Rómában van, ahol sorra járja a helyi nevezetességeket. Az utcán összefutott egy lelkes hölgyrajongójával, akinek még egy puszit is sikerült kicsikarnia a sztártól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.