Szabó Zsófi: "Nem fogtok bennem csalódni"

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi Story Extra kommentelők pozitív RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője, úgy tűnik ezentúl csak a pozitív kommentekre hallgat és nagy lendülettel vetette bele magát a következő forgatásba.

Szabó Zsófi, amikor új műsora kapcsán először a kamerák elé állt, szinte azonnal kapott hideget meleget a kommentelőktől. A színésznő akkor megírta véleményét közösség oldalán és reagált a negatív beszólásokra. Zsófi pár nap alatt túltette magát a megjegyzéseken és most újult erővel, pozitív gondolatokkal vágott bele a munkába.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

„Mosolygós napot kívánok! Hatalmas lendületet kapok tőletek. Nem fogtok bennem csalódni" – írta Zsófi.

Így még sosem láthattad Hajdú Pétert - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160119-hajdu-peter-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol-a-sztar-nagyon-cuki-kisfiu-volt.htmlA műsorvezető egy facebookos kihívás miatt mutatott meg magáról egy gyermekkori fotót. A rajongók egyszerűen imádják! TV + SztárokOrigoDJ Seherezádé kicsapta a testét a medence szélérehttp://www.life.hu/sztarok/20160119-dj-seherezade-kicsapta-a-testet-a-medence-szelere-es-falatnyi-bikiniben-pozolt.htmlA ValóVilág szőkesége pazar környezetben mutatta meg bikinis testét. TV + Sztárok--Ki költözhet be Pimasz Úrhoz?http://www.life.hu/sztarok/20160119-papp-gergohoz-pimasz-urhoz-sokan-bekoltoznenek.htmlNémeth Máté a vendégeiről faggatta Pimasz urat, aki arról is vallott: ő beengedne-e kamerákat az otthonába.TV + Sztárok--Istenes Bence sofőrnek állt – most bárki bepattanhat a műsorvezető melléhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-sofornek-allt-most-barki-bepattanhat-a-musorvezeto-melle.htmlBence a dugókkal telített városban bárkit szívesen felkap az autójával. TV + Sztárok--Kelemen Anna tűsarkúban és egy szál köténykében főzhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-kelemen-anna-egykori-playmate-tusarkuban-es-egy-szal-kotenykeben-foz.htmlAz egykori playmate szerint nagyon szexi, ha egy fiatal nő süt, bár bevallotta: nem szokott rendszeresen a konyhában szorgoskodni. TV + Sztárok--Stohl András egy autóban döntötte meg Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20160119-stohl-andras-egy-autoban-dontotte-meg-dobo-katat-a-valotarsak-sorozatban.htmlStohl András karaktere a Válótársakból újabb skalpot tudhat magáénak. A sorozat legújabb részében Dobó Katát döngette egy autóban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.