Kulcsár Edina: "Próbálok csak a jó dolgokra koncentrálni"

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
zene pozitív gondolkodás TV2 műsorvezető lélek Kulcsár Edina Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinának rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie tavaly év végén: szakítottak vőlegényével és kórházról kórhazra járt. Edina most elárulta, a zene mindig is sokat segített neki abban, hogy pozitív energiákkal töltődjön fel. 

A gyönyörű műsorvezető szerint a zenének mágikus ereje van, így neki is minden nap szüksége van arra, hogy általa töltődjön - erről közösségi oldalán írt egy igazán szép bejegyzést.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

"Nekem minden nap szükségem van arra, hogy hallgathassam a zenét! Engem energiával tölt fel, bár szerintem vagyunk ezzel még így egy páran! Régebben, ha nem tudtam elaludni, akkor mindig a kedvenc számaimat hallgattam, és közben igyekeztem csak a pozitív dolgokra gondolni! (...) Most is próbálok csak a jó dolgokra koncentrálni a zene hallgatás közben, és olyan helyekre képzelni magamat, ahol most a legszívesebben lennék" - írta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.