Knézy Jenő özvegyét megríkatta a hír, hogy utcát neveznek el a férjéről

Forrás: Youtube -
özvegy utca Knézy Jenő emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak emléktábla kerül Knézy Jenő szülőhelyének falára, kiderült ugyanis, hogy utcát is elneveznek a híres sportriporterről Nagyváradon, ahol született.

Knézy Jenőné, Zsuzsa a legendás riporter halála óta nem szólalt meg, most azonban kivételt tett, és azt is elárulta: megkönnyezte a hírt, amikor megtudta, nem feledkeztek meg férjéről.

Knézy Jenő Fábry műsorában Forrás: Youtube

"Nagyon jó érzés, hogy ennyi idő után is fennmaradhat Jenő neve. Olyanok is tudni fogják, ki volt ő, akik talán sosem hallották, látták. Nagyon hálás vagyok Vujity Tvrtkónak, hogy ennyire a szívén viselte Jenő emléktábláját" – mondta a Blikknek Zsuzsa.

A táblán természetesen rajta lesz a "Jó estét, jó szurkolást!" mondat is, amivel minden közvetítés elején köszöntötte a nézőket. Nemrég kiderült, hogy a Knézy Jenő iránti tiszteletadás nem merül ki egy emléktáblában: hamarosan egy utca is viselheti majd a nevét.

"Be kell vallanom, meg is sirattam a hírt. Nagyon boldog vagyok, hogy nemcsak Magyarországon, de a határon túl is emlékeznek majd rá, ráadásul nemcsak egy emléktáblával, hanem egy utcanévvel is. Ez tényleg nagyon szép gesztus" – árulta el az özvegy meghatódva.

Ezért nem veszi feleségül Rékasi Károly Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-nem-terveznek-eskuvot.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda is túl van már egy váláson, így habár két éve élnek együtt a legnagyobb szerelemben, esküvőt nem terveznek. TV + Sztárok--45 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-lagzi-lajcsi-45-kilot-fogyott-a-bortonben.htmlAhogy már írtunk róla, Galambos Lajos 4 hónapja nem láthatta feleségét, Bogit. A zenészt a börtönhónapok nagyon megviselik, amelynek látványos nyoma is van. TV + Sztárok--Hosszú combjaival csábít VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vv-seherezade-megmutatta-hosszu-combjait-a-facebookon.htmlA Való világból ismert Dj mindig megörvendezteti a rajongóit. Ezúttal nem a dekoltázsát, hanem a lábait csodálhatjuk. TV + Sztárok--Gáspár Győző kiakadt: "Csak úgy szerepelhetsz, ha pénzt adsz"http://www.life.hu/sztarok/20160121-gaspar-gyozo-showman-facebook-oldalan-adott-hangot-felhaborodasanak.htmlA showman Facebook oldalán adott hangot felháborodásának: véleménye szerint csak úgy kerülhet valaki a képernyőre, ha fizet érte. TV + Sztárok--Így jutott be Vastag Csaba a Golden Globe-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-enekes-igy-jutott-be-a-golden-globera.htmlAz énekesnek szinte az utolsó pillanatban sikerült meghívást kapnia az eseményre. TV + SztárokOrigoHoppá! Újra összeáll az ABBAhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-ujra-osszeall-az-abba-ettermet-nyitottak-a-zeneszek.htmlA világtörténelem egyik legnépszerűbb popcsapata hét éve nem mutatkozott együtt, tegnap este azonban újra összeálltak – de nem egy közös éneklésre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.