Durva balesetet úszott meg Növényi Norbi - Senki sem segített rajta a szörnyű helyzetben

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Növényi Norbert érdektelenség baleset segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatalmas gumiabroncs esett le az autópályán egy kamionról, amire 120 km/h sebességgel hajtott rá az olimpikon. Kocsija teljesen széttört, ráadásul senki sem állt meg segíteni neki.

Növényi Norbi Miskolcról tartott hazafelé, amikor a baleset történt. Hatalmas szerencséje volt, hogy túlélte a történteket, amikből tragédia is lehetett volna. Otthon egy szókimondó bejegyzésben közölte követőivel: mennyire kiakadt az érdektelenségen, amit tapasztalt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Most értem haza és gondolkodtam, hogy írjak-e róla! De nagyon kiborultam, mert Miskolcról jöttem haza, és a 80 és a 79-es kilométernél előttem kb 300-400 méterre egy nagy teherautó ment, és csak róla eshetett le egy hatalmas gumiabroncs, és elém dőlt, én meg 120-al át rajta! Az abroncs feldobott, a kocsi billegett, a leállósávba sodródtam, de isteni szerencsémre nem csapódtam a korlátnak! A kocsi eleje és alja szanaszét tört! Rátettem a vészvillogót, reflektoroztam, de az autó továbbment!” – írta Facebook-oldalán Növényi, akinek hosszú ideig senki sem állt meg, és végül a gumiabroncsot is egymaga húzta ki az auotópályáról.

"Hiába világítottam, integettem, ugráltam, mint egy bolond, ha megsérültem volna, ott dögölhettem volna meg az úton! Végül behúztam az abroncsot a leállósávba a korláthoz, de kibasz...t nehéz volt ezért nem tudtam a korláton átdobni az árokba! Beültem a kocsiba, és próbáltam elindítani, és szerencsére beindult! A vészvillogóval mentem kb 50-60 km sebesség között, mert a lelógó karosszéria csörgött-zörgött! Erre a sok agresszív bunkó rám jött - villogott-dudált, még akkor is amikor, ha láttam, hogy jönnek, lehúzódtam a leállósávba! Hihetetlenül elkeserít ez az érdektelenség-empátiahiány, és az a mérhetetlen agresszivitás, ami végigkísért az autópályán!" – írta a színész.

Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--"Ráfogtam, hogy kancsal" – Furcsa módszerrel szedte fel Rékasi Károly Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-furcsa-modszerrel-szedte-fel-rekasi-karoly-pikali-gerdat.htmlRékasi Károly korántsem a klasszikus módon udvarolt szerelmének, Pikali Gerdának, ugyanis sokszor zavarban volt a színésznő közelében. TV + SztárokOrigoKnézy Jenő özvegyét megríkatta a hír, hogy utcát neveznek el a férjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-knezy-jeno-ozvegye-boldog-hogy-emlekeznek-a-ferjere.htmlNem csak emléktábla kerül Knézy Jenő szülőhelyének falára, kiderült ugyanis, hogy utcát is elneveznek a híres sportriporterről Nagyváradon, ahol született. TV + Sztárok--Könnyek között búcsúzott férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-celine-dion-konnyek-kozott-bucsuzott-el-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlCsütörtökön rótta le kegyeletét Céline Dion és hozzátartozói a napokban elhunyt René Angélil előtt. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. TV + Sztárok--Sarka Kata kislánya megmondja, amikor hurkásnak látja anyukájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-kislanya-megmondja-amikor-hurkasnak-latja-anyukajat.htmlSarka Kata hajlamos a hízásra, ezért mind a sport, mind a helyes tápálálkozás fontos része az életének. Azért persze neki is vannak olyan időszakai, amikor egy kicsit elengedi magát. TV + Sztárok--Charlize Theron Budapesten járt egy magánklinikánhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-charlize-theron-vilaghiru-szineszno-budapesten-jart-maganklinikan.htmlA világhírű színésznő gyermekeivel járt a luxuskórházban, ahol állítólag kislányát a nyáron örökbefogadott Augustot vitte vizsgálatra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.