Pataky Attila dalt írt a műtétjéről

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
műtét dal Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről.

Pataky Attila múlt pénteken esett át egy komoly műtéten. A fájdalomcsillapítók enyhítették a szenvedését, de miután elmúlt a hatásuk, pokoli kínokat élt át az EDDA frontembere - írja cikkében a Blikk.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nem ez az első eset, hogy egészségügyi problémái voltak. Korábban a szívével és a vesekövével is akadtak gondok. A rocker szerencsére ma már sokkal jobban érzi magát.

A kéthetes rehabilitációból egy hét már letelt, érzem is, sokkal jobban vagyok. De megszületett egy új dal, amelyről a környezetem azt mondja, hogy nagyon kifejező. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kiírhatom magamból a fájdalmamatmondta a rocker a lapnak. A dalt lehet, hogy játszani fogják az elmaradt székesfehérvári és a Barba Negra-i dupla koncerten is.

"Ráfogtam, hogy kancsal" – Furcsa módszerrel szedte fel Rékasi Károly Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-furcsa-modszerrel-szedte-fel-rekasi-karoly-pikali-gerdat.htmlRékasi Károly korántsem a klasszikus módon udvarolt szerelmének, Pikali Gerdának, ugyanis sokszor zavarban volt a színésznő közelében. TV + SztárokOrigoKnézy Jenő özvegye megsiratta a hírt, hogy utcát neveznek el a férjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-knezy-jeno-ozvegye-boldog-hogy-emlekeznek-a-ferjere.htmlNem csak emléktábla kerül Knézy Jenő szülőhelyének falára, kiderült ugyanis, hogy utcát is elneveznek a híres sportriporterről Nagyváradon, ahol született. TV + Sztárok--Könnyek között búcsúzott férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-celine-dion-konnyek-kozott-bucsuzott-el-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlCsütörtökön rótta le kegyeletét Céline Dion és hozzátartozói a napokban elhunyt René Angélil előtt. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. TV + Sztárok--Sarka Kata kislánya megmondja, amikor hurkásnak látja anyukájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-kislanya-megmondja-amikor-hurkasnak-latja-anyukajat.htmlSarka Kata hajlamos a hízásra, ezért mind a sport, mind a helyes tápálálkozás fontos része az életének. Azért persze neki is vannak olyan időszakai, amikor egy kicsit elengedi magát. TV + Sztárok--Ezért nem veszi feleségül Rékasi Károly Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-nem-terveznek-eskuvot.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda is túl van már egy váláson, így habár két éve élnek együtt a legnagyobb szerelemben, esküvőt nem terveznek. TV + Sztárok--45 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-lagzi-lajcsi-45-kilot-fogyott-a-bortonben.htmlAhogy már írtunk róla, Galambos Lajos 4 hónapja nem láthatta feleségét, Bogit. A zenészt a börtönhónapok nagyon megviselik, amelynek látványos nyoma is van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.