Király Viktor lesz A Dal első elődöntőjének sztárvendége

Forrás: MTVA -
A Dal 2016 sztárvendég elődöntő Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hónapos amerikai tartózkodása után A Dal 2016 színpadán láthatják újra Király Viktort a rajongók, aki csak a műsor miatt repült haza.

Viktornak nem a most szombati lesz az első Dal-os szereplése, már többször részt vett a zenei versenyen, volt, amikor testvéreivel karöltve álltak a műsor színpadára.

Forrás: MTVA

„A Dal zenei versenye igazi szakmai megmérettetés. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az első elődöntő sztárfellépője. Mondhatom azt, hogy nekem már van „Dalos" múltam, hiszen többször szerepeltem a műsorban. Mindkét alkalommal, amikor bekerült egy-egy dalom a műsorba, imádtam magát a versenyt és a szakmai kihívást. Az idei fellépőknek azt üzenem, hogy merjenek nagyot álmodni, mert csupán kitartás kell a célok eléréséhez." – nyilatkozta Király Viktor A Dal-ban való szereplése kapcsán.

A megújult műsorban, így az első elődöntőben is rengeteg újdonság lesz, amit Király Viktor fellépése fog megkoronázni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.