Ezek a legcikibb sztárvillantások és ruhabakik

ciki villantás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebek hiába kockázatos, folyamatosan kivágott ruhákat viselnek. Így aztán a legtöbben nem is tudják elkerülni a ciki pillanatokat!

A sztárok előszeretettel választanak merészen dekoltált, vagy felsliccelt ruhát, amiből bizony kivillan valamelyik testrész. Ráadásul nem is tanulnak a hibáikból, hiszen újra és újra elkövetik ezt a bakit.

Jennifer Lopez átizzadta ruháját Forrás: NORTHFOTO/Chris Delmas / Visual Press Agency

A nem átgondolt öltözet meg tudja keseríteni a celebek életét. Mindig a tökéletes kinézetre törekednek, de előfordul, hogy a túl passzos ruha szétszakad, vagy éppen beleizzadnak a kiválasztott ruhakölteménybe.

Jennifer Lawrence túl mély dekoltázsa Forrás: Northfoto
Hayley Atwell és a kiszakadt estélyie Forrás: Northfoto

Chrissy Teigen túl sokat mutatott meg a combjából Forrás: Northfoto

Zaina Dridi ruhája alá kapott a szél Forrás: AFP

Jennifer Lopez hátsóján szétrepedt a nadrág

Az énekesnő egy fellépés alkalmával választott egy mérettel kisebb öltözéket, ami miatt igazán kellemetlen helyzetbe került: a koncert végén szétszakadt a fenekén a ruhája - Videó!
Rubint Réka takarítás közben is szexihttp://www.life.hu/sztarok/20160125-rubint-reka-schobert-norbi-felesege-takaritas-kozben-is-szexi.htmlSchobert Norbi felesége a hétvégét egy kis rendrakással töltötte és megmutatta, milyen, amikor egy háziasszony kívánatosan törli a port. TV + Sztárok--Luxuskörnyezetben tanul főzni Horváth Évahttp://www.life.hu/sztarok/20160125-horvath-eva-modell-luxuskornyezetben-tanul-fozni-balin.htmlA modell Balin pattant a tűzhely mögé, ahol beiratkozott egy főzőiskolába. TV + Sztárok--Egy nap alatt három felkérést kapott a börtönből szabadult Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160125-lagzi-lajcsi-egy-nap-alatt-harom-felkerest-kapott-miutan-kijott-a-bortonbol.htmlAlig engedték ki a börtönből, máris három felkérést kapott a jövőjét tervezgető zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka rombolására 4 nap alatt 750 ezren voltak kíváncsiak - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160125-majka-uj-klipje-hasit-kollanyi-zsuzsival-kozosen-vernek-szet-egy-lakast-video.htmlAz énekes új dala szinte hasít a legnagyobb videómegosztó portálon. A rajongók imádják a Kollányi Zsuzsival közösen készült produkciót, melyben szó szerint szétvernek egy lakást. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVáczi Gergő cuki és dundi volt gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-vaczi-gergo-gyerekkori-kepet-posztolt-magarol-a-facebookon.htmlA TV2 műsorvezetője is csatlakozott a Facebookon terjedő kihíváshoz, miszerint 5 napon át posztol magáról fiatalkori képeket. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huLilu sosem volt még ennyire pimaszhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-lilu-kinyujtott-nyelvvel-es-csakoval-a-fejen-pozolt.htmlAkár egy pajkos kislány, úgy fest Lilu legújabb, Instagramra feltöltött fotóján! Szinte rá sem ismertünk a gyönyörű műsorvezetőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.