Egy nap alatt három felkérést kapott a börtönből szabadult Lagzi Lajcsi

felkérés börtön Lagzi Lajcsi fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig engedték ki a börtönből, máris három felkérést kapott a jövőjét tervezgető zenész.

Galambos Lajos ügyvédje, Fröhlich Krisztián a Mokka reggeli adásában mondta el, hogy a 125 nap előzetes után szabaduló muzsikus nem tart attól, hogy véget ért volna a karrierje, optimista, és már a jövőjét tervezi, ráadásul már három fellépésre is elhívták.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Abszolút oprimista, úgy érzi, hogy van visszatérési lehetősége, kifejezetten tiszta a lelkiismerete ebben a dologban. Jó hír, hogy szabadlábra helyezésének hírére azonnal három felkérést kapott" - nyilatkozta az ügyvéd Lajcsiról, akit felesége a jegygyűrűjével várt a börtön előtt.

Az áramlopással vádolt Lajcsi ellen a nyomozást áprilisig meghosszabbították, de hogy vádemelés mikor lesz, ha egyáltalán lesz, azt egyelőre nem tudni.

Lagzi Lajcsi: "Egész máshogy jövök ki, mint ahogy bementem"


A bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rögtönzött sajtótájékoztatóján a Life.hu riporterének nyilatkozott. Nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.