Bódi Sylvi különleges mutatványra vállalkozott

csomag modell nők Bódi Sylvi Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell sokkal kisebb csomagot próbált a fején vinni, mint amekkorát az afrikai nők szoktak, de legalább megpróbálta.

Bódi Sylvi elcsodálkozott a meleg földrészen élő nők kitartásán és szívósságán, így ő is fogta magát, és fején a táskájával lavírozgatott.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

„Annyira csodálkoztam, miközben láttam, hogy a helyi nők közül mindegyik, a fején viszi a zsákjait. A gerincük egészséges, a testtartásuk megfelelő, nem látok görnyedt nőket. Egy kicsit én is gyakoroltam és pár lépést sikerült megtennem a fejemen a kis táskámmal. Respect afrikai és indonéziai nők!" – írta Sylvia kép mellé.

Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajcsi-zenesz-ketszer-sirta-el-magat-hajdu-peter-interjuja-kozben-a-frizbiben.htmlLajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, melynek során a zenész könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKommentháború indult Dióssy Klári ellen a Ridikül közösségi oldalán http://www.life.hu/sztarok/20160126-diossy-klari-a-kozteve-musorvezetoje-a-ridikul-musorban-debutalt-o-valtotta-jakupcsek-gabrielllat-a.htmlA Jakupcsek Gabriellát váltó Dióssy Klárit durván betámadták a műsor rajongói. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTényleg besúgót raktak Lagzi Lajcsi zárkájába?http://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajos-melle-besugot-ultettek-a-zarkaba.htmlGalambos Lajos hamarosan könyvben írja meg a börtönben eltöltött 125 napnak a részleteit, amiben arról is beszámol majd, miért gondolja, hogy besúgó volt a cellatársa. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsillagot kapott David Duchovnyhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-david-duchovny-csillagot-kapott.htmlA hollywoodi hírességek sétányán végre David Duchovny csillaga is ott fénylik. TV + Sztárok--Majka rombolására 4 nap alatt 750 ezren voltak kíváncsiak - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160125-majka-uj-klipje-hasit-kollanyi-zsuzsival-kozosen-vernek-szet-egy-lakast-video.htmlAz énekes új dala szinte hasít a legnagyobb videómegosztó portálon. A rajongók imádják a Kollányi Zsuzsival közösen készült produkciót, melyben szó szerint szétvernek egy lakást. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLilu sosem volt még ennyire pimaszhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-lilu-kinyujtott-nyelvvel-es-csakoval-a-fejen-pozolt.htmlAkár egy pajkos kislány, úgy fest Lilu legújabb, Instagramra feltöltött fotóján! Szinte rá sem ismertünk a gyönyörű műsorvezetőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.