Jeff Bridges bátran mutatkozik fürdőnadrágban

Forrás: NORTHFOTO -
Jeff Bridges színész fürdőnadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színészt a tengerparton fotózták le, miközben feleségével együtt sziesztázott. A 66 éves Jeff még most is jól tartja magát.

A Jeff Bridges és felesége éppen Hawaiin töltik az idejüket, de nem csak napoznak és fürdőznek. Jeff egy jótékonysági koncert miatt utazott oda, de jó pár nappal korábban érkeztek, hogy kiélvezhessék a napsütést.

Forrás: NORTHFOTO

Jeff és felesége, Susan Geston hamarosan a 40. házassági évfordulójukat ünneplik, most éppen a tengerparton kényeztetik magukat. A 66 éves színész pedig bátran flangál fürdőnadrágban a parton, hiszen kora ellenére, még mindig remek formában van!

Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajcsi-zenesz-ketszer-sirta-el-magat-hajdu-peter-interjuja-kozben-a-frizbiben.htmlLajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, melynek során a zenész könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKommentháború indult Dióssy Klári ellen a Ridikül közösségi oldalán http://www.life.hu/sztarok/20160126-diossy-klari-a-kozteve-musorvezetoje-a-ridikul-musorban-debutalt-o-valtotta-jakupcsek-gabrielllat-a.htmlA Jakupcsek Gabriellát váltó Dióssy Klárit durván betámadták a műsor rajongói. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTényleg besúgót raktak Lagzi Lajcsi zárkájába?http://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajos-melle-besugot-ultettek-a-zarkaba.htmlGalambos Lajos hamarosan könyvben írja meg a börtönben eltöltött 125 nap részleteit, arról is beszámol majd, miért gondolja, hogy besúgó volt a cellatársa. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMatthew Perry nem emlékszik a Jóbarátok forgatásaira - Annyira be volt állvahttp://www.life.hu/sztarok/20160126-matthew-perry-nem-emlekszik-harom-evad-forgatasara.htmlA Jóbarátok sztárja sosem titkolta, hogy voltak gondjai az alkohollal. Mindig őszintén beszélt a problémáiról, most pedig azt is elárulta, hogy milyen következményekkel járt a függősége. TV + Sztárok--Csillagot kapott David Duchovnyhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-david-duchovny-csillagot-kapott.htmlA hollywoodi hírességek sétányán végre David Duchovny csillaga is ott fénylik. TV + Sztárok--Durva! Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20160126-schobert-norbi-mobiljat-sajat-nappalijabol-loptak-el.htmlFacebook-oldalán keresi a tolvajt Schobert Norbi, aki ellopta a telefonját. A mobilon pótolhatatlan fotók vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.