Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka lábfetisiszta Lola zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elárulta, szerinte Magyarország a lábfetisiszták országa. Volt, aki azt kérte, küldje el neki a használt harisnyáját, de durva képeket is kapott már üzenetben.

Amikor Lola és Demcsák Zsuzsa a trollokról beszélgetett, a műsorvezető elárulta, őt milyen ajánlatokkal keresték meg eddig.„Annyi lábfetisiszta van, olyan képeket küldenek, meg olyan közeli fotókat raknak be - ezekkel mit lehet kezdeni?" – tette fel a költői kérdést Zsuzsa.

Rejtélyes üzenetet hagyott Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160129-gisele-bundchen-instagramra-posztolt-titokzatos-uzenetet.htmlA modell Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a titokzatos üzenetet, miszerint ő nem olyan, amilyennek mások gondolják. TV + Sztárok--Gera Zoltán: „Legtöbbször anyukámat loptam meg”http://www.life.hu/sztarok/20160129-gera-zoltan-futbalista-fiatalkorarol-vallott-amikor-meg-edesanyjat-is-meglopta.htmlA focista arról vallott, hogy bár fiatal korában elindult a lejtőn, végül Istennek köszönhetően révbe ért az élete. TV + Sztárok--Horváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--Börtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi a világ legszebb naplementéjében pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-bodi-sylvi-modell-a-vilag-legszebb-naplementejeben-pozolt-madagaszkaron.htmlA modell már többször bejelentkezett Madagaszkár lenyűgöző tájairól, de a most posztolt képe tényleg olyan, mintha festették volna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.