Megvan a döntés - Folytatódik a Válótársak

Forrás: RTL Klub -
Válótársak sorozat Scherer Péter Stohl András Gubás Gabi folytatás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ RTL Klub remek sorozatának első évada csütörtökön véget ért, de jó hír, hogy nem most láthattuk utoljára a túlfűtött jelnetekben bővelkedő, párkapcsolatokról szóló alkotást. 

A Fókuszból kiderült, a holland széria mintájára a magyar verzió is folytatódik. Várhatóan tavasszal, de inkább nyáron forgatnak majd, az új évadra valószínűleg őszig várni kell. A főszerepekben továbbra is Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter látható majd – írja az Origo.hu.

Forrás: RTL Klub
Rejtélyes üzenetet hagyott Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160129-gisele-bundchen-instagramra-posztolt-titokzatos-uzenetet.htmlA modell Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a titokzatos üzenetet, miszerint ő nem olyan, amilyennek mások gondolják. TV + Sztárok--Majka kiborult! Bojkottot szervez a magyar zenecsatorna ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160129-majka-a-facebookon-kelt-ki-a-magyar-zenecsatorna-ellen.htmlPár napja mutatták be Majka új klipjét az „Eléglesz” című dalához, a zenész most ünnepelhetne. Ehelyett alaposan kiborult! TV + SztárokOrigoSchobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160129-schobert-norbi-bevallotta-hogy-utal-edzeni.htmlA fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett. TV + Sztárok--Hugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Kudlik Júlia: „Nem számítottam a kirúgásomra"http://www.life.hu/sztarok/20160128-kudlik-julia-a-kozteve-egykori-musorvezetoje-nem-szamitott-az-elbocsatasara.htmlA televíziós legenda arról vallott, anno hogyan kellett távoznia a köztévétől. TV + SztárokOrigoSzepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"http://www.life.hu/sztarok/20160128-szepesi-nikolett-egykori-uszono-botranykonyv-iro-parra-es-munkara-talalt.htmlAz egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.