Kopaszon tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
forgatás sorozat kopasz baleset Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész hét hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett, és ennek következtében a karakterének is hosszú szabadságra kellett mennie. Most visszatér, de a nézők meglepetésére kicsit másképp. 

Rékasi Károly fél a forgatásoktól, mert nem tudja, hogy a szövegtanulás úgy fog-e menni, mint régen. Persze a stáb mindent megtesz azért, hogy minél könnyebb legyen a visszatérése. Karaktere is nagyban átalakul, és februárban ismét felkavarja a Mátyás király tér lakóinak az életét - írja a Bors.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Furcsa volt visszatérni a stúdióba, kicsit érzékenyebb lettem a baleset óta. Nagy ajándéknak tartom, hogy életben vagyok, és azt, hogy alkalmas vagyok arra, hogy dolgozzak. Komoly fejsérülést szenvedtem, így féltem attól, hogy képes vagyok-e annyit tanulni, mint annak előtte. Bartha most börtönben van, így egy börtönsérót vágattam a fodrásszal. Szeretem a karakter adott helyzetét minél jobban magamra ölteni és megmutatni, így még hitelesebb tudok lenni" - mondta el a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.