Mint két tojás: úgy hasonlít egymásra D. Tóth Kriszta és Osvárt Andrea

Forrás: D. Tóth Kriszta / Facebook -
Osvárt Andrea D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te észrevetted már a hasonlóságot köztük? 

Osvárt Andrea és D. Tóth Kriszta közötti hasonlóságra bizonyára már sokan felfigyeltek, ám ez most egy közös képükön még inkább feltűnik. D. Tóth Kriszta így kommentálta a hasonlóságot: "Osvárt Andinak kellett egy dublőr", Andi pedig eképpen: "Duplán látok!!"

Forrás: D. Tóth Kriszta / Facebook

"Osvárt Andiéknak beindult a fantáziája... ezt nézzétek! UPDATE: Ideírom, mert néhányan felfedezték a spanyol viaszt: ez egy olyan fotó, amelyen az arcunkból fele-fele montázs készült photoshoppal. Az kép eredetije egy korábbi posztomban megtekinthető. Köszfigy".

"Kettőnk arcát pohtoshoppolták össze. Fele+fele alapon" - magyarázza Kriszta.

Neked feltűnik, hogy ez a fotó kicsit más, mint a fenti?

Forrás: D. Tóth Kriszta/Facebook
Bemutatkoznak a Magyarország, szeretlek! új csapatkapitányaihttp://www.life.hu/sztarok/20160130-bemutatkoznak-a-magyarorszag-szeretlek-uj-csapatkapitanyai-tatar-csilla-es-harsanyi-levente.htmlA Magyarország,szeretlek! új csapatkapitányai január 31-én mutatkoznak be. Ezúttak a pultok mögött két sorozat, Munkaügyek és a Csak színház és más semmi szereplői versenyeznek egymással. TV + SztárokOrigoStohl András: "Semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában"http://www.life.hu/sztarok/20160130-stohl-andras-a-valotarsakban-nem-elvezi-a-szexjelenetek-forgatasat.htmlVéget ért az RTL Klub nagysikerű Válótársak című sorozatának első évada, a csatorna ígéri, jönnek a következő epizódok. A történet egyik főszereplője Stohl András, aki maga is úgy éri, testhezálló szerepet kapott, sokszor a karakterben a saját életét látja viszont. TV + Sztárok--El kell altatni Schobert Norbiék kutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160130-el-kell-altatni-schobert-norbiek-kutyajat.htmlMegható posztot tett közzé a Facebookon Schobert Norbi. A fitneszguru a család kutyájától, Szultántól búcsúzik. A kis kedvenc ugyanis már nagyon idős, fájdalmai vannak, így lassan kénytelenek meghozni a döntést: el kell altatni a kutyust. TV + SztárokVilágsztárként ragyog Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20160130-vilagsztarkent-ragyog-radics-gigi-los-angelesben.htmlLos Angelesben tölt 3 hónapot Radics Gagi. A fiatal énekesnő csak úgy ragyog, az Instagramjára feltöltött fotóján pedig úgy néz ki, mint egy világsztár. TV + SztárokOrigoMinden kedvencünk ott lesz az újraéledő Szívek szállodájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-lauren-graham-alexis-bledel-scott-patterson-es-kelly-bishop-ott-lesz-az-ujraeledo-szivek.htmlNetflix is megerősítette, hogy új fejezetekkel bővül a Gilmore lányok története. TV + SztárokOrigoLajcsi elárulta, miért folyhat ellene lejárató hadjárathttp://www.life.hu/sztarok/20160130-lagzi-lajcsi-tudni-veli-miert-kerult-bortonbe.htmlEgy befolyásos ember tehetett neki keresztbe, állítja Galambos Lajos. Az előzetesből szabadult zenész azt is sejti, miért akartak ártani neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.