Vajon ismét kijuthat Kállay-Saunders az Eurovízióra?

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
A Dal 2016 Freinreisz Károly Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem tudjuk, nem gondoltuk volna, hogy Kállay-Saunders András betegen állt A Dal színpadára. Az énekes elkapott egy csúnya vírust, a rajongóitól kért erőt a gyógyuláshoz.

Úgy tűnik a közönség szeretete tényleg segített, András hangján egyáltalán nem hallatszott, hogy beteg. Freinreisz Károly igazi popfejnek nevezte Andrást és ezzel Zséda is egyetértett. A zsűri összességében magas pontszámokat adott neki.

Barátok, kollégák és most versenytársak is Fotó: Marton Szilvia - Origo

Kállay-Saunders András tavaly ötödik helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. Az énekes úgy döntött, idén is megméretteti magát, hátha a magyar közönség ismét őt küldi ki, hogy hazánkat képviselje a nemzetközi versenyen.

Gondoltad volna? Rettenetesen izgult Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20160130-rettenetesen-izgult-gaspar-laci-a-dalban.htmlEgy fajta ars poeticának tartja Gáspár Laci a Love and Bass című dalát, és ennek megfelelően szuperbeleéléssel is adta elő. Gondoltátok, hogy ekkora rutinnal és ilyen hanggal mindg izgul a fellépések előtt?TV + SztárokOrigoNorbi: "Csoda történt! Most már másodszor szökik haza a túlvilág küszöbéről"http://www.life.hu/sztarok/20160130-norbi-kutyaja-szultan-jobban-van.htmlAhogy már írtunk róla, Norbiék azt fontolgatták, elaltattatják öreg kutyájukat, Szultánt, ugyanis annak szemmel láthatóan komoly fájdalmai vannak. Az életmódszakember most Facebook-oldalán számolt be arról: jobban van az eb, így lehet, hogy kapnak még egy kis haladékot a sorstól. TV + SztárokOrigoMint két tojás: úgy hasonlít egymásra D. Tóth Kriszta és Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20160130-mint-ket-tojas-ugy-hasonlit-egymasra-d-toth-kriszta-es-osvart-andrea.htmlTe észrevetted már a hasonlóságot köztük? TV + SztárokOrigoBemutatkoznak a Magyarország, szeretlek! új csapatkapitányaihttp://www.life.hu/sztarok/20160130-bemutatkoznak-a-magyarorszag-szeretlek-uj-csapatkapitanyai-tatar-csilla-es-harsanyi-levente.htmlA Magyarország,szeretlek! új csapatkapitányai január 31-én mutatkoznak be. Ezúttak a pultok mögött két sorozat, Munkaügyek és a Csak színház és más semmi szereplői versenyeznek egymással. TV + SztárokOrigoKiszáll A konyhafőnökből Bernáth József sztárséfhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-kiszall-a-konyhafonokbol-bernath-jozsef-sztarsef.htmlÚj csapattal indul A Konyha­főnök negyedik évada. Bernáth József abban már nem lesz a zsűri tagja tavasztól, és úgy tudni Vajda Pierre helyére is castingoltak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoStohl András: "Semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában"http://www.life.hu/sztarok/20160130-stohl-andras-a-valotarsakban-nem-elvezi-a-szexjelenetek-forgatasat.htmlVéget ért az RTL Klub nagysikerű Válótársak című sorozatának első évada, a csatorna ígéri, jönnek a következő epizódok. A történet egyik főszereplője Stohl András, aki maga is úgy éri, testhezálló szerepet kapott, sokszor a karakterben a saját életét látja viszont. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.