A Dal 2016 Karmapolis Szécsi Saci Szécsi Böbe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice-ból megismert ikerpár egyik tagjával, Szécsi Böbével állt A Dal színpadára a Karmapolis. A zenészek elárulták, hogy miért a fiatal lányt választották énekesnőnek. Az is szóba került, hogy mit szólt ehhez Böbe testvére, Saci. 
Király Viktor: "Jó érzés, hogy azt mondják, büszkék vagyunk rád"http://www.life.hu/sztarok/20160131-kiraly-viktor-amerikai-karrierterveirol-meselt.htmlA Life.hu riportere az Amerikából kis időre hazatért Király Viktorral beszélgetett. Az énekes elmondta, milyen tervei vannak a jövőben, milyen a rajongókkal való kapcsolata és hogy mi mindent tesz meg a siker érdekében. TV + Sztárok--Oláh Gergő: "Roma vagyok, soha nem szégyelltem" http://www.life.hu/sztarok/20160131-olah-gergo-visszanyult-a-regi-ciganyzene-gyokereihez-a-dalban.htmlA Life.hu riportere A Dal döntője után az egyik továbbjutóval, Oláh Gergővel beszélgetett. Az énekes arról nyilatkozott, hogy miért nehéz visszatérni a cigányzene gyökereihez. "Bátorság kell, hogy ezt a stílust elő tudjuk hozni" - vélekedik. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András tarolt A Dalbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-kallay-saunders-band-vasary-andre-olah-gergo-gaspar-laci-karmapolis-szecsi-bobe-jutottak-tovabb-a.htmlLezajlott A Dal második elődöntője. A továbbjutók személye nem okozott nagy meglepetést, mai produkciója alapján pedig elképzelhető, hogy ismét Kállay-Saunders András képvisel minket a nemzetközi versenyen. TV + SztárokOrigoBemutatkoznak a Magyarország, szeretlek! új csapatkapitányaihttp://www.life.hu/sztarok/20160130-bemutatkoznak-a-magyarorszag-szeretlek-uj-csapatkapitanyai-tatar-csilla-es-harsanyi-levente.htmlA Magyarország,szeretlek! új csapatkapitányai január 31-én mutatkoznak be. Ezúttak a pultok mögött két sorozat, Munkaügyek és a Csak színház és más semmi szereplői versenyeznek egymással. TV + SztárokOrigoMint két tojás: úgy hasonlít egymásra D. Tóth Kriszta és Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20160130-mint-ket-tojas-ugy-hasonlit-egymasra-d-toth-kriszta-es-osvart-andrea.htmlTe észrevetted már a hasonlóságot köztük? TV + SztárokOrigoMinden kedvencünk ott lesz az újraéledő Szívek szállodájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-lauren-graham-alexis-bledel-scott-patterson-es-kelly-bishop-ott-lesz-az-ujraeledo-szivek.htmlNetflix is megerősítette, hogy új fejezetekkel bővül a Gilmore lányok története. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.