Molnár Ferenc Caramel születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekest az egész ország a TV2 tehetségkutató műsorából ismerhette meg: Caramel a Megasztár második szériájának győzteseként vált népszerű előadóvá.

Molnár Ferenc 1982-ben született Szolnokon. 17 évesen döntött úgy, hogy elhagyja a családi házat, és önálló életbe kezd, ami nem indult egyszerűen.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Nem mindig volt állása, ha mégis akadt, akkor általában fizikai munkát végzett, ami nagyon megterhelte a gerincét. A Megasztár első szériáját a kórházból nézte végig, kés alá kellett feküdnie a porckorongsérve miatt.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Caramel 2004 őszén adta be a jelentkezését a Megasztár második részére, de azt ő maga sem gondolta, hogy ilyen fényes pálya áll előtte. Akkor ismerhette meg az ország a Szállok a dallal című saját szerzeményét, aminek fülbemászó dallama mindenki fejében megragadt. Azóta már 6 stúdióalbuma jelent meg. Ötszörös platinalemezes, többszörös Mahasz Top 10-es szerző-előadó.

Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Caramelnek a magánélete is a lehető legtökéletesebben alakult. Gyönyörű feleségével, Szilvivel teljesen harmonikus a kapcsolatuk, édes kislányuk, Szofi pedig már egyéves is elmúlt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.