Sebestyén Balázs saját maga főnöke lesz: így trükközik az RTL Klub, hogy ne menjen át a TV2-höz

Forrás: RTL Klub -
gyártó műsor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyertek át szombat este! című műsorban már nemcsak műsorvezetőként vesz részt, hanem ezentúl maga is gyártja majd a show-t.

Sebestyén Balázs régi álma vált valóra azzal, hogy késő esti show-t kapott az RTL Klub vezető arcaként. A műsorvezetőnek azonban sikerült feljebb lépnie a ranglétrán, és ezentúl a műsor gyártója is ő maga lesz - írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

A lap úgy tudja, hogy az RTL Klub azért adta meg Balázsnak ezt a lehetőséget, hogy a TV2 ne csábítsa át magához. A Gyertek át szombat este! című műsor nagy sikerrel futott, de természetesen ebben a gyártásnak is szerepe volt, amit eddig Kovács Kristóf producer cége végzett, aki korábban a Showder Klub, az Esti Showder, az Activity Show és egyéb nagy volumenű műsorok gyártója volt.

Forrás: RTL

A Bors telefonon érte utol Kovács Kristófot, aki lemondta, hogy ők gyártják a műsort, igaz, rövid távú szerződése van a csatornával, a jogok pedig az RTL Klubnál vannak, így bármi előfordulhat.

Forrás: Facebook/Gyertek át szombat este

Állítólag Balázsék már el is kezdték szervezni a sztárokat a szombat esti műsorokhoz az új felállásban. Egyedül az szegheti a műsorvezető kedvét, ha a korábbi cég elviszi a saját embereit. A Bors megkereste Balázst és a csatornát is az ügyben, de csak az RTL Klubtól kaptak választ, melyben az áll, hogy az RTL Klub magánvállalkozásként szabadon dönthet, hogy szórakoztató műsorait mi­lyen gyártókkal és mi­lyen feltételekkel készítteti el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.