Galambos Lajcsi: „A feleségem kisebb sokkot kapott"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
razzia Galambos Lajos feleség rendőrség Lajcsi sokk házkutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész házában újra razziáztak a rendőrök. A víz- és áramszolgáltató emberei rendőri segédlettel kutakodtak a birtokon. Boglárka nehezen viselte az újabb megrázkódtatást.

Mialatt Lajcsi, a Class FM Morning Showjában járt, nem sejthette, hogy mi történik az otthonában, ahol a rendőrök újabb szemlét tartottak. A zenész felesége nehezen viselte az újabb hercehurcát – írja a Bors.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„A stúdióban voltam, a telefonomat lenémítottam. Amikor magamhoz vettem, láttam, hogy Bogi hétszer hívott. Tudtam, hogy nagy a baj. Igazam lett, a feleségem kisebb sokkot kapott, amikor meglátta a helyszínre érkező rendőröket, szakembereket" – mondta Lajcsi feldúltan a lapnak hozzátéve, hogy , nem tartja kizártnak, az intézkedésnek köze lehet a reggeli rádióinterjúhoz. Azaz olyat mondhatott, ami okot szolgáltathatott a helyszíneléshez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.