Lady Gaga énekli a himnuszt a Super Bowlon

Forrás: FX -
Super Bowl fellépés Lady Gaga Himnusz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Super Bowlon az énekesnő kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy színpadra léphet az amerikaiak egyik legkedveltebb sporteseményén.

A bajnokságot szervező NFL kedden jelentette be, hogy Lady Gagát kérték fel a himnusz előadására, jelnyelven pedig Marlee Matlin Oscar-díjas színésznő tolmácsolja.

Az 50. Super Bowlt a CBS tévécsatorna közvetíti, a félidő szünetében mások mellett a Coldplay és Beyoncé szórakoztatja a közönséget.

Forrás: FX

Az amerikaifutball-bajnokság döntőjén a Santa Clara-i Levi's stadionban a Carolina Panthers és a Denver Broncos lép pályára. Lady Gaga januárban Golden Globe-díjat kapott az Amerikai Horror Story: Hotel című televíziós produkcióban nyújtott alakításáért, és Oscarra is jelölték Til It Happens to You című számáért, amelyet Diane Warren szexuális zaklatásról szóló dokumentumfilmjéhez, a Hounting Ground-hoz írt. A dal a február 15-i Grammy-gálán szintén díjesélyes. A zenei díjak átadásán Lady Gaga a fellépő sztárok között lesz: David Bowie emléke előtt tiszteleg majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.