Hová lett az egykori sármőr? Nagyon lepukkant Vince Vaughn

Forrás: Northfoto -
Vince Vaughn lepukkant Los Angeles hízás repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha mostanában nem törődött volna túl sokat külsejével Hollywood szívtiprója: ápolatlanul, néhány pluszkilóval gazdagodva kapták lencsevégre a színészt.

Nem ezt szoktuk meg Vince Vaughntól. A Szakíts, ha bírsz és az Ünneprontók ünnepelt sztárját a minap Los Angeless repülőterén fotózták le, ám szinte nyomát sem találhattuk az egykori sármőrnek: arca felpuffadt, kissé meghízott, és tokát is növesztett a színész.

Forrás: Northfoto

Kérhetne néhány tanácsot 72 éves édesanyjától, aki kora ellenére simán letagadhat akár 20-30 évet is.

Isteni pápa lett Jude Law: Szinte felismerhetetlen ezen a fotón!http://www.life.hu/sztarok/20160113-jude-law-isteni-papa-lett.htmlOlaszországban forgatja A fiatal pápa című minisorozatot Jude Law, aki a hírek szerint fantasztikus alakítást nyújt a filmben. TV + Sztárok--Júj! Felismerhetetlenre öregedett Andy Garciahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-andy-garcia-felismerhetetlenre-oregedett.htmlA Keresztapa jóképű színészén is meglátszik az idő: a manapság szakállal mutatkozó sztár szinte felismerhetetlenre öregedett. TV + Sztárok--Egy képen a Szex és New York két jó pasija - Nézd meg, hogy megváltoztak!http://www.life.hu/sztarok/20160112-a-szex-es-new-york-ket-szinesze-chris-noth-es-john-corbett-nagyon-megoregedtek.htmlIgencsak eljárt az idő Mr. Big és Aiden Shaw felett. Te felismered még a népszerű csajsorozat egykor jóképű sztárjait? TV + Sztárok--Penélope Cruz meztelenül, kopaszon - Felismerhetetlen lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-penelope-cruz-szineszno-meztelenul-es-kopaszon-szerepel-legujabb-filmjeben.htmlA világhírű spanyol filmsztár egy rákbeteg nőt alakít legújabb filmjében, amelynek kedvéért nem csupán a pucérságot, hanem a kopaszságot is bevállalta. TV + Sztárok--Kelemen Anna arca már megint megváltozott - mi történhetett?http://www.life.hu/sztarok/20150316-kelemen-anna-botranyhosno-playmate-nagyon-megvaltozott-es-furcsa-fotot-posztolt-magarol.htmlA kebelcsoda a közösségi oldalán posztolt fotót magáról, amin rá sem ismertünk. Vajon mi történhetett Annácska arcával?TV + Sztárok--Szabó Zsófi: "Ez nem csak az X-Faktorról szól. Minden megváltozott körülöttem"http://www.life.hu/sztarok/20141106-interju-szabo-zsofival-az-rtl-2-after-x-musorvezetojevel-musorvezetesrol-kritikakrol-istenes.htmlSzabó Zsófi az afrikai dzsungelből visszatérve celebből műsorvezetővé avanzsált az RTL Klubon. A csatorna egyből mélyvízbe dobta: nemcsak az After X-et bízták rá, hanem Istenes Bence mellett kipróbálhatta, milyen is az ország egyik legnézettebb élő show-ját vezetni. Zsófival az X-Faktor kulisszatitkairól, a kritikákról és a legnagyobb szakmai kihívásról beszélgettem.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.