VV Seherezádé balesetet szenvedett

Forrás: Facebook/Seherezádé -
VV Seherezádé snowboard baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világból megismert szőkeség, aki manapság lemezlovasként tesz szert hírnévre, a Facebookon osztotta meg rajongóival sérülését.

VV Seherezádé nem is olyan rég még hosszú combjaival csábította el követőit, most viszont nyakig felöltözött képet posztolt. A DJ sajnos balesetet szenvedett, de azért szerencsére nem olyan súlyos a sérülése.

Forrás: Facebook/Seherezádé

A kommentekből kiderült, hogy valószínűleg snowboardozás közben érhette valamiféle sérülés, ami miatt be kellett fásliznia a jobb karját. Sehi azonban sok mosolygós jellel kommunikál, ami arra enged következtetni, hogy nem olyan nagy a baj!

Forrás: Facebook/Seherezádé
Ennyire kétségbe lenne esve Tori Spelling? Spirituális tanácsadó lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-tori-spelling-a-beverly-hills-90210-sztarja-anyagi-gondjai-miatt-spiritualis-tanacsado-lett.htmlA hírek szerint anyagi gondjai miatt adta nevét egy természetfeletti erőkkel és spiritualitással foglalkozó internetes oldalhoz. TV + Sztárok--Mi történt Sarah Jessica Parkerrel? Alig lehet ráismerni a Szex és New York sztárjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarjat-nyuzottan-kaptak-lencsevegre.htmlGondterhelten kapták lencsevégre New York utcáin az ikonikus sorozat Carrie Bradshawjaként ismertté vált színésznőt. TV + Sztárok--Újabb világsztár Budapesten: Gabrielle Anwar is megérkezett hazánkba!http://www.life.hu/sztarok/20160203-gabrielle-anwar-az-egy-asszony-illatabol-budapesten-van.htmlA szépséges színésznő az Egy asszony illatában tangózott Al Pacinóval, most pedig Budapestről posztol! TV + SztárokOrigoGesztesi Károly bevallotta, nála két üveg rozé a napi adaghttp://www.life.hu/sztarok/20160203-gesztesi-karoly-ket-uveg-rozet-iszik-meg-naponta-mar-harminc-eve.htmlA színész elárulta, hogy harminc éve két üveg bort fogyaszt el naponta, ráadásul a családja előtt sem titkolja, hogy iszik. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy néz ki Leonardo DiCaprio magyar hangja - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160202-leonardo-dicaprio-magyar-hangja-a-szinesz-az-eletben-is-nagyon-kozvetlen-video.htmlHogyan viselkedik élőben a színész? Milyen érzés évek óta kölcsönözni a hangját? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a rajongók, ha reggel bekapcsolták a tévéjüket. TV + Sztárok--Berki Krisztián főszereplő lehet Gesztesi Károly új filmjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-berki-krisztian-szineszi-baberokra-tor-meg-kellett-kuzdeni-a-szerepert-gesztesi-karoly-uj-filmjeben.htmlAz Édes élet sztárja nem csak a tévéképernyőket, de a mozivásznat is meg szeretné hódítani. A közeljövőben elképzelhető, hogy lehetősége is adódik rá, és nem is akárkivel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.