Lajcsi örül a nyomozásnak, mert így győzhet az igazság

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
előzetes nyomozás Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenész ügyében másodfokon is döntött a bíróság. Lagzi Lajcsinak nem kell visszatérnie az előzetesbe. Ugyan a nyomozás jelenleg is tart, de a zenész örül, mivel így fény derülhet az igazságra.

Lagzi Lajcsi tegnap kapta az örömhírt, miszerint a budaörsi járásbíróság ítélkezett a zenész sorsáról, és helyben hagyták az elsőfokú döntést. Lajcsinak tehát nem kell visszamenni az előzetes letartóztatásba.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Természetesen kitörő örömmel, ugyanakkor nyugalommal fogadta a hírt - írja a Bors. Lajcsi a lapnak elmondta, hogy azért is boldog, mert a házi őrizet vagy a lakhelyelhagyási tilalom is jelentős büntetéssel ért volna fel számára. A zenész ügye körül most nagy a csend, de a nyomozás jelenleg is tart, bár a legutóbbi ellenőrzés óta nem történt semmi. Lajcsi viszont örül annak, hogy még vizsgálódnak.

Forrás: RTL Klub

"Örülök, hogy nyomoznak, mert így legalább kiderül majd és győz az igazság" – árulta el a lapnak a zenész, aki szabadulása óta újra munkába állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.