Rubint Réka Compact Disco Schobert Norbi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszházaspár ellen a Compact Disco kiadója a CLS indított pert. Állítják, milliós nagyságrendű összeggel rövidítették meg, mert a Fly or Dive című számot jogosulatlanul használták egyik DVD-jükön. 

"Két és fél éve a Schobert Norbert érdekeltségébe tartozó cégnél a NAV több mint tízezer fitnesz DVD-t foglalt le. Azóta is folyik a nyomozás, ugyanis azt megelőzően mintegy nyolcszázezer lemez került piacra, amihez több mint száz előadó dalát használták fel. Elsőként a CLS kiadó elégelte meg a nyomozás lassúságát, polgári pert indított" – mondta Bérczes László a Compact Disco kiadójának ügyvédje a Blikknek, és hozzátette, nem csak ők, de szerinte minden jelentős zenei kiadó érintett.

"Schoberték nem kötöttek a dalokra felhasználási szerződést és nem is fizettek értük, holott hallhatóak a DVD-ken. Egy sláger reklámcélú felhasználása 100 és 500 ezer forint között van, ha összeadjuk, körülbelül 400 millióra tehető a meg nem fizetett szerzői díj. Dalonként indítjuk a pereket, hiába próbáltunk megegyezni" - tette hozzá.

Forrás: Fotó: Mudra László/Life.hu

"Nagy számokat hangoztat a felperes, holott a per tárgya olyan kis összeg, ami után csupán 36 ezer forint bírósági illetéket fizetett be" - reagált a napilapnak Schoberték ügyvédje, Horváth György. "Norbi és Réka nem azért népszerű, mert cégeik zeneszámokat adnak ki, DVD-iket az alakformálás miatt vásárolják. Nem adtak ki lemezt, azt gazdasági társaságok tették. A bíróság arra utasította a perlő felet, hogy bizonyítsa: miben és miért felelős magánemberként a Schobert házaspár. A 180 perces DVD-n jómagam nem ismertem fel az ominózus dalt, amelynek részlete ráadásul a felperes szerint is csak 50 másodpercig hallható a háromórás anyagon" - fejtette ki.

Norbi a váadakra a következőket reagálta: "Csodálkozva olvasom a mai híreket, mert 4 dolog hiba a sztorikban:
1. Semmilyen 400 milliós jogdíjkövetelés nincs semmilyen bíróságon beadva ellenem. Ha valaki az Artisjus-t megkérdezné, akkor megtudná, hogy nincs jogdíjtartozásom sem nekem, sem cégemnek.
2. Semmilyen nyomozati szerv nyomozása, eljárása alatt nem állok.
3. Idézve vagyok, de senkinek nem nyilatkoztam a témában, mert nem is kérdeztek.
4. Semmilyen fotót nem tettem közzé Benjivel és nem is járultam hozzá.
A többi mind ok! Elég jónevű portálok írtak erről és ez így nem nekem ciki...
Már csak egy hír hiányzik, az eltitkolt afrikai gyerekeimről" - írta Norbi a közösségi oldalán.

Ügyvédi irodában, asszisztensként dolgozik Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-ugyvedkent-dolgozik-zimany-linda.htmlA Life.hu információi szerint ügyvédi irodában helyezkedett el Zimány Linda. Az exmodell dr. Beleznay Zsolt - aki a Puzsér kontra Hajdú ügyben Puzsér Róbertet képviseli - asszisztenseként dolgozik. TV + Sztárok--Tóth Andi rosszul lett A Dal színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-toth-andi-rosszul-lett-a-dal-szinpadan.htmlAz X-Faktor-győztes énekesnő annyira megörült továbbjutásának, hogy amikor kimondták a nevét elszédült. TV + SztárokOrigo"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dala?http://www.life.hu/sztarok/20160206-nika-dalanak-szoveget-a-dal-zsurije-kritizakta.htmlA Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita, Klausjürgen Wussow, Bonnie Tyler és Hajdú Péter - A Facebookon nosztalgiázik Mr. Frizbihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-tornoczky-anita-klausjurgen-wussow-bonnie-tyler-es-hajdu-peter.htmlÚgy tűnik, Hajdú Pétert is elkapta a Facebookon végigsöprő régi képes nosztalgialáz és egykori kedves emlékét posztolta, amikor is Klausjürgen Wussow volt egykori műsora, a Névshowr vendége. TV + SztárokOrigoPintér Mariannon van mit néznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-pinter-mariann-az-eden-hotel-szereploje-hatalmas-dekoltazsat-fotozta.htmlAz Éden Hotel legutóbbi szériájának egyik legmutatósabb szereplője kétségkívül Pintér Mariann. A dús keblű szépség azóta sem rejti véka, vagyis zárt ruha alá bájait, a legutóbbi fotója pedig igazán vérforralóra sikeredett. TV + SztárokOrigoFebruár első napjaiban akár 15 foknál melegebb is lehethttp://www.life.hu/sztarok/20160131-februar-elso-napjaiban-akar-15-foknal-melegebb-is-lehet.htmlA következő napokban többször borús lesz az ég, csapadékra, erős szélre is készülni kell. Ezzel együtt enyhe idővel kezdődik az utolsó téli hónap: több helyen 15 Celsius-foknál melegebb is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.