Kiderült: ezeket kéri a Wellhello a backstage-be

öltöző backstage wellhello Fluor Tomi kérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere Fluor Tomit, a Wellhello zenekar egyik frontemberét faggatta a zeneiparról, a menedzserekről és a srácok fellépések előtti igényeikről.

Fluor Tomi elárulta: már előre szólnak, mit kérnek a backstage-be egy-egy fellépésük előtt. Hogy mik ezek, az kiderül az alábbi videóból:

Állítják: tehetségkutatóban is szerepelt a HIV-fertőzött énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-a-hiv-fertozott-enekesno-tehetsegkutatoban-is-szerepelt.htmlÚjabb hírek szivárogtak ki a HIV-pozitív énekesnőről, akinek kiléte továbbra sem derült ki. TV + Sztárok--Terhespocakkal szelfizett Amy Schumerhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-amy-schumer-szineszno-terhespocakkal-szelfizett-az-inside-amy-schumer-forgatasa-elott.htmlA feminista ikon és színésznő Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak egy kamu-terhespocakkal. TV + SztárokOrigoMeghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Kern András: "Öreg ember ne szexeljen"http://www.life.hu/sztarok/20160206-kern-andras-szinesz-szerint-oreg-ember-mar-ne-szexeljen-filmekben.htmlLiptai Claudia beteg volt, amikor Kern Andrással a Gondolj rám című új mozifilmjük csókolózós jelenetét forgatták, ám a színészt elmondása szerint nem csupán ez zavarta a közös munka közben. TV + Sztárok--Valaki mást szorított keblére Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarka-kata-musorvezeto-a-kutyajat-olelte-magahoz.htmlA Life.hu sztárszerzője képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak kis kedvencével, Hajdú Millával. TV + Sztárok--Elviselni az elviselhetetlent: így vettek búcsút elhunyt szeretteiktől a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-igy-vettek-bucsut-elhunyt-szeretteiktol-celine-dion-david-bowie-felesege-es-ozzy-osbourne-lemmy.htmlSzomorúan kezdődött, még nagyobb veszteségekkel folytatódott az idei év néhány hírességnél: először Lemmy Kilmistert veszítette el a világ, őt követte a legendás David Bowie, majd Céline Dion férje, René Angélil maradt alul a rákkal folytatott küzdelmében. Így köszöntek el gyászoló sztárjaink szeretteiktől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.