Azurák Csaba TV2 kinevezés bors Szalai Vivien beszólás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kereskedelmi csatornának nem tetszett, hogy a bulvárújság egy olyan hírt közölt, mely szerint az RTL Klub székházában pezsgővel ünnepelték Kökény-Szalai Vivien hírigazgatói kinevezését a TV2-nél.

Kökény-Szalai Vivien váltja Azurák Csabát a TV2 hírigazgatói posztján, mivel márciustól megalakul a TV2-nél az Aktuális műsorok igazgatósága. A Bors információi szerint a konkurens csatornánál, az RTL Klubnál pezsgővel ünnepelték a TV2 döntését, és utoljára akkor volt ilyen jó a hangulat a kereskedelmi csatorna székházában, amikor a Való Világ először lenyomta a Big Brothert. A csatorna pezsgős koccintását, az Origo RTL-es forrása azonban nem erősítette meg. A csatorna pedig a közösségi oldalán a következő képpel és igazán frappáns sorokkal pörkölt oda a bulvárlap orra alá:

Forrás: Facebook/RTL Klub

„Annyi pezsgőt küldünk a Bors munkatársainak, ahány pezsgő elfogyott nálunk a cikkük szerint Kökény-Szalai Vivien kinevezésének hírére. Egészségetekre!" - olvasható a kép mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.