Nyuszis magazin akarta magának Csemer Boglárkát

Playboy Boggie Csemer Boglárka magazin meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztiválon is indult énekesnő Németh Máténak, a Life.hu nagyszájú riporterének mesélt a legmeglepőbb felkéréseiről.

Csemer Boglárka, művésznevén Boggie saját bevallása szerint tudatosan vállal el vagy épp utasít vissza egy-egy lehetőséget. Az énekesnővel készült beszélgetést alább tekintheted meg:

Cserpes Laurát békák várták a fellépésénhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-cserpes-laura-enekesnot-bekak-vartak-az-otozoben-az-egyik-fellepesen.htmlA Life.hu riportere arról faggatta az énekesnőt, mi történik a koncertjein a backstage-ben. TV + Sztárok--Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160211-abraham-edit-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-szinesznoje-visszater-a-sorozatba.htmlA színésznő hosszú kihagyás után újra látható lesz a napi sorozatban és alig várja, hogy a régi kollegáival dolgozhasson. TV + SztárokOrigoTerhespocakkal szelfizett Amy Schumerhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-amy-schumer-szineszno-terhespocakkal-szelfizett-az-inside-amy-schumer-forgatasa-elott.htmlA feminista ikon és színésznő Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak egy kamu-terhespocakkal. TV + SztárokOrigoVáczi Gergő igazi szívtipró volt 18 évesen!http://www.life.hu/sztarok/20160210-vaczi-gergo-18-eves-kori-fotot-posztolt-magarol-amin-olyan-mint-egy-szivtipro.htmlA műsorvezető, annyi sztárhoz hasonlóan csatlakozott a közösségi oldalon terjedő kihíváshoz. Megmutatta rajongóinak fiatal önmagát a macsó szerepében. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huRékasi Károly szerelme csókjára aludt el újabb műtéte előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160210-rekasi-karolyt-kedden-mutottek-meg-ismet-a-honved-korhazban-pikali-gerda-csokjaira-aludt-el.htmlA színész a nyári motorbalesetéből származó sérülése miatt feküdt újra kés alá, mivel a lábában az egyik csontrész nem akart összeforrni. Szerelme, Pikali Gerda egészen a műtőig kísérte. TV + Sztárok--Schobert Norbiékon 400 milliót követelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-schobert-norbiekon-400-milliot-kovetelnek.htmlA fitneszházaspár ellen a Compact Disco kiadója a CLS indított pert. Állítják, milliós nagyságrendű összeggel rövidítették meg, mert a Fly or Dive című számot jogosulatlanul használták egyik DVD-jükön. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.