Csobot Adél a legdögösebb kismama

Forrás: Instagram/Csobot Adél -
Csobot Adél terhesség szexi vörös pocak ruha énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szűk piros ruhában mutatta meg, milyen nagyot nőtt a pocakja.

Csobot Adél nem hagyta el magát a terhesség alatt és legújabb fotóján egyértelműen látszik, hogy a gömbölyödő pocakján kívül, más testrészeire egy pluszkiló sem szaladt fel. A szexi énekesnő szelfivel lepte meg rajongóit, megmutatva hogyan fest egy igazán trendi kismama.

Forrás: Instagram/Csobot Adél
A Story Gála legextrémebb esetei - Avagy: van, amin még a sztárok is meglepődnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160212-a-story-gala-legextremebb-esetei-medveczky-ilona-kiszel-tunde-majka-conchita-wurst.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétség kívül a Story Gála, ahol már minden megtörtént, a hatalmas eséstől és bombariadóig. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: „Idén első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon"http://www.life.hu/sztarok/20160211-kallay-saunders-andras-enekes-iden-elso-helyezessel-lenne-elegedett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz énekessel A Dalban való újabb megméretésről, esélyekről, fellépés előtti diétáról és arról is beszélgettünk, mivel idegesítik egymást párjával, Tolvai Renivel. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio: “A Titanic egy próba volt”http://www.life.hu/sztarok/20160212-leonardo-dicaprio-elarulta-hogy-a-titanic-egy-kiserlet-volt-a-szamukra.htmlA sármos színész annak a filmnek a tikairól nyilatkozott, ami elhozta számára a hatalmas sikert, amiről akkor még álmodni sem mert. TV + Sztárok--Erős Antónia és Till Attila vezetik az idei Story Gáláthttp://www.life.hu/sztarok/20160212-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-es-till-attila-masorvezeto-vezetik-az-idei-story-galat.htmlFebruár 13-án egy igazán profi páros vezeti Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét, a 17. Story Gálát: Erős Antónia, aki ismét vállalta az esemény háziasszonyának szerepét, és Till Attila, aki idén először celebrálja a díjátadót. TV + Sztárok--Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160211-abraham-edit-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-szinesznoje-visszater-a-sorozatba.htmlA színésznő hosszú kihagyás után újra látható lesz a napi sorozatban és alig várja, hogy a régi kollegáival dolgozhasson. TV + SztárokOrigoKiderült: ezeket kéri a Wellhello a backstage-behttp://www.life.hu/sztarok/20160211-a-wellhello-zenekar-ezeket-keri-a-backstage-be.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Fluor Tomit, a Wellhello zenekar egyik frontemberét faggatta a zeneiparról, a menedzserekről és a srácok fellépések előtti igényeikről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.