Kelemen Anna ragacsos arccal készül a Valentin-napra

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
Valentin-nap Kelemen Anna főzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate valami nyalánksággal készül a vasárnapi szerelmesek ünnepére, de az látszik, hogy nem túl gyakorlott a konyhában.

Kelemen Anna máris a vasárnapra készül nagyon izgatottan. A szőkeség egyre többször tüntéskedik a konyhában. Legutóbb megtudhattuk tőle, hogy a főzést nagyon szexisnek tartja, és úgy tűnik azóta sem hagyott alább a gasztronómia iránti érdeklődése. Azonban próbálkozásai még kicsit esetlenek, ugyanis hogy, hogy nem sikerült összekennie arcát a fehér mártással.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna
A Story Gála legextrémebb esetei - Avagy: van, amin még a sztárok is meglepődnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160212-a-story-gala-legextremebb-esetei-medveczky-ilona-kiszel-tunde-majka-conchita-wurst.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétség kívül a Story Gála, ahol már minden megtörtént, a hatalmas eséstől és bombariadóig. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: „Idén első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon"http://www.life.hu/sztarok/20160211-kallay-saunders-andras-enekes-iden-elso-helyezessel-lenne-elegedett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz énekessel A Dalban való újabb megméretésről, esélyekről, fellépés előtti diétáról és arról is beszélgettünk, mivel idegesítik egymást párjával, Tolvai Renivel. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: „Gábor néha nagyon eltúlozza a kijelentéseit"http://www.life.hu/sztarok/20160212-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-parjanak-bochkor-gabornak-szokimondo-velemenyerol-nyilatkozott.htmlA TV2 híradósát telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól párja Bochkor Gábor kijelentéséhez, miszerint: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". TV + Sztárok--Hoppá! Szexi autószerelő lett Dér Heni!http://www.life.hu/sztarok/20160212-der-heni-szexi-autoszerelo-lett-legujabb-klipjeben.htmlAz énekesnő koszosan, autószerelő-ruhában köszönt be a rajongóinak. Azt írta, meg kellett szerelnie a szomszédja kocsiját. TV + Sztárok--Rory újabb volt szerelme tér vissza a Szívek szállodájába!http://www.life.hu/sztarok/20160212-rory-gilmore-szerelme-csatlakozik-az-uj-szivek-szallodaja-reszekhez.htmlA rajongók egyre jobban örülhetnek, hiszen napról napra többet tudhatunk meg a készülő Szívek szállodája részekről! Újabb egykori szereplőről derült ki, hogy visszatér! TV + Sztárok--Jacob Tremblay meghódította a világsztárok szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20160212-jacob-tremblay-a-kilenceves-szinesz-meghoditotta-a-vilagsztarok-szivet.htmlA szoba kis főszereplője elhódította az összes hollywoodi sztár szívét. Jacob Tremblay annyira édes, hogy nem is lehet neki ellenállni! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.