Milo Ventimiglia Rory Gilmore Szívek szállodája Alexis Bledel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók egyre jobban örülhetnek, hiszen napról napra többet tudhatunk meg a készülő Szívek szállodája részekről! Újabb egykori szereplőről derült ki, hogy visszatér!

A sorozat forgatása már elkezdődött, és alig várjuk, hogy láthassuk az új részeket. Szerencsére azonban kielégíthetjük a Szívek szállodája iránti éhségünket a folyamatosan megjelenő új hírekkel!

Forrás: Warner Bros. Television

A legtöbb fontos szereplőt viszont láthatjuk a kisvárosban, ugyan az örömöt beárnyékolta, hogy már nem Sookie lesz a Szitakötő szálló szakácsa, ugyanis Melissa McCarthy nem tér vissza a sorozatba.

Forrás: CW

Azóta viszont kiderült, hogy Paris Gellert nem kell nélkülöznünk az új epizódokból, ahogy Matt Czuchry-t, a Logant alakító színészt sem. A jó hírek sora azonban itt még nem ér véget, ugyanis nemcsak őt láthatjuk újra Rory egykori pasijai közül!

Forrás: Twitter/Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia is csatlakozott a csapathoz, aki Twitterén árulta el a fantasztikus hírt! A színész a rosszfiús Jesst alakította a sorozatban, aki Rory második barátja volt. Már csak az a kérdés, hogy ki mellett köt majd ki Rory az új epizódokban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.