Így indulnak a Story-gálára az ország celebnői: Fotók!

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese -
Nádai Anikó Story-gála Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva már órákkal ezelőtt is lázasan készült, és Som-Balogh Edina is posztolt készülődős képet a gála előtt. Sáfrány Emese és Nádai Anikó pedig már útnak is indultak a bulira, amit a Life.hu élőben közvetít.

Szépek, csinosak, és hatalmasat fognak ma bulizni. Sáfrány Emese hamarosan megérkezik a Story-gálára:

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese

Nádai Anikó is csodaszép:

Forrás: Instagram/nadai_aniko

A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Az ország legcsillogóbb sztáreseményére a hagyományoknak megfelelően a báli időszakban kerül sor.

"A hallgatók megköszönték, hogy tükröt tartottak eléjük" - Várkonyi Andi tovább védi Bocsithttp://www.life.hu/sztarok/20160213-varkonyi-andrea-tovabbra-is-vedi-bochkor-gabort-radios-kijelentese-miatt.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján fogalmazta meg véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Ugyanis a hírek szerint Brosnant nem érdekli, hogy a felesége elhízott, és ugyanúgy imádja őt, mint korábban. TV + SztárokOrigoJennifer Anistont lecserélték egy húsz évvel fiatalabb nőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160213-jennifer-anistont-egy-husz-evvel-fiatalabb-nore-csereltek-le-kate-hudson-julia-roberts-britt.htmlA Micsoda nőt és A neveletlen hercegnőt jegyző Garry Marshall életcéljául tűzte ki, hogy minden egyes nemzetközi ünnepnap kapcsán leforgasson egy teljesen ártalmatlan, lágy színekkel dolgozó romantikus komédiát. A Valentin-napot és a Szilveszter éjjelt már kipipálta, és most Anyák napja alkalmából csődített össze féltucatnyi sztárt. Lesz benne egy nyilvános helyeken pisilő kisfiú is. TV + SztárokOrigo"Volt egy kis ijedtség" - Összeomlott Oláh Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20160213-olah-gergot-elhagytak-osszeomlott-amikor-sajat-tancosa-hagyta-cserben.htmlKis híján sokkot kapott Oláh Gergő, ugyanis majdnem romba dőlt dalos produkciója.TV + Sztárok--Hoppá! Padlón van Miley Cyrushttp://www.life.hu/sztarok/20160212-miley-cyrus-padora-kerult-es-lefotoztak.htmlMára már nincs semmi meglepő abban, ha Miley valami sokkolót csinál. Így persze legfrissebb fotóján sem érdemes fennakadni. TV + Sztárok--Mi történt veled Adriana Lima? A szupermodell őszinte vallomásahttp://www.life.hu/sztarok/20160212-adriana-lima-oszinten-vallomasa-a-modellek-eleterol.htmlAz Instagramnak hála betekintést nyerhettünk a szupermodell, Adriana Lima egy napjába. Ráadásul Adriana egy vacak napot választott nekünk, és mellékelt mellé egy őszinte vallomást is. TV + SztárokOrigoEz komoly! Meryl Streep óriások eledele letthttp://www.life.hu/sztarok/20160212-meryl-streep-kajakra-photoshopolva.htmlMeryl Streep az internet áldozata lett, pontosabban egy Instagram felhasználóé. Az Oscar-díjas színésznőt ugyanis gigantikus ételekkel montírozták össze. Köszönjük internet!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.