"Volt egy kis ijedtség" - Összeomlott Oláh Gergő

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
Oláh Gergő A Dal énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján sokkot kapott Oláh Gergő, ugyanis majdnem romba dőlt dalos produkciója.

Amikor ugyanis elkezdték a heti próbákat az A Dal középdöntőjére, a Gergő mögötti táncos csapat egyik tagja, Márk közölte: nem tud ott lenni a szombati adáson, mert sürgősen külföldre kell utaznia. Mivel a "Győz a jó" című dalhoz azonban eléggé bonyolult és sok gyakorlást igénylő koreográfiát talált ki az All Inn tánccsapat vezetője, Kurucz Sándor, eléggé nagy lett a pánik. Gergő ugyanis szeretné, ha minden jól működne, ám a táncos kiszállása alapjaiban rengette meg a produkciót - írja a Blikk.

Oláh Gergő A Dal színpadán Forrás: MTI/Bruzák Noémi

"Bevallom, először sokkot kaptam, hiszen hosszú heteken keresztül próbáltunk, hogy minden egyes lépés a helyén legyen, és minden egyes mozdulat be legyen gyakorolva. Volt egy kis ijedtség a stábunkban, de aztán vettem egy nagy levegőt, és azt mondtam, megoldjuk.

Bíztam a táncosokban, hogy találnak egy megfelelő beugrót, akinek persze nagyon nehéz dolga lesz. Szerencsére elég hamar meglett az új táncos, Ricsi szintén az All Inn tagja, és aki azóta éjt nappallá téve gyakorol és próbál a többiekkel, hogy minden újra ugyanolyan tökéletesen menjen, mint az elődöntőben. Én is többször elmentem a próbára, hogy segítsek, és támogassam a csapatot - mondta el a lap megkeresésére Oláh Gergő, aki emellett nem tervez szinte semmilyen változtatást az elődöntőhöz képest.

"A ruhában némi csere, a rózsás mellény helyett egy piros kabát lesz rajtam, de abban is utalunk majd az autentikus cigányzenére" - mondta Gergő. A fiatalember egyébként nagyon örül annak, hogy jók a visszajelzések a dalra, és arra a stílusra, amelyet választott magának.

Az énekesnek egyébként a családja is nagyon szurkol, a kislányát például el sem lehet rángatni a tévé elől, amikor apukája adásban van.

"Karla figyeli a műsort, de azért kaptam egy kis konkurenciát is a rajongásában" - mesélte nevetve Gergő. "A kislányom ugyanis nagyon nagy Radics Gigi-rajongó lett, állandóan az ő dalait hallgatja és énekli is őket. Hihetetlen gyorsan tanulja meg a szövegeket, és nagyon ügyes" - büszkélkedett a háromgyermekes énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.