Dér Heni dögös bokszolónak öltözött

Fotó: Császár Bálint -
szexi forgatás dögös box Dér Heni videóklip klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő új klipjének forgatásán merészkedett be a ringbe, és remekül áll neki ez a vagány szerep.

Dér Heni már többször megmutatta tökéletesen kidolgozott izmait, ám most új klipjében még a ringbe is bemerészkedett. Az énekesnő a kisfilmben egy autószerelőt, balett-táncost és bokszolót alakít majd, így számtalan szerepben kipróbálhatja magát. Alig várjuk, hogy lássuk az eredményt és eldönthessük, melyik jelenetben lesz a legdögösebb.

Fotó: Császár Bálint
Jakupcsek rádióban folytatja?http://www.life.hu/sztarok/20160215-jakupcsek-gabriella-vesz-at-pordan-petra-helyet-az-oninditoban.htmlSokan könnyedén el tudnák képzelni, hogy a nemrég távozott Pordán Petra helyét Jakupcsek Gabriella vegye át az Önindítóban. TV + Sztárok--Íme, minden idők legviccesebb képe Schwarzeneggerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-minden-idok-legviccesebb-kepe-arnold-schwarzeneggerrol.htmlElkészült Arnold Schwarzenegger legviccesebb fotója.TV + Sztárok--Hoppá! Varga Izabella háromnegyed óra alatt készült fel a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160214-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-haromnegyed-ora-alatt-lett-kesz.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Varga Izabellát is mikrofonvégre kapta.TV + SztárokOrigoÍgy ragyog a Story-gálán Csomor Csilla: Micsoda dekoltázs!http://www.life.hu/sztarok/20160213-csomor-csilla-a-baratok-kozt-bombaformaban-van-micsoda-dekoltazs.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt.TV + SztárokOrigo"Bennem is vannak emberi hiányosságok" - Berki meglepő vallomást tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160213-berki-krisztian-hodi-pamelaval-erkezett-a-story-galara-skot-szoknyaban-vallott.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokOrigoGyermekeivel érkezett a Story-gálára Lagzi Lajcsi: Interjú!http://www.life.hu/sztarok/20160213-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-gyermekeivel-erkezett-a-story-galara.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.