Berki Krisztiánt a közösségi oldalán ajnározzák a rajongói

rajongó Facebook Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárjáért odavannak a követői. Krisztián motiváló gondolatokat osztott meg Facebook-oldalán, amire csak úgy áradtak a pozitív kommentek.

Berki Krisztián szereti megosztani tapasztalatait követőivel, ma reggel is így tett. Olyan motiváló sorokra bukkant, amiket teljesen magáénak érzett, így a közösségi oldalán is közzétette azokat.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Minden követőjét megérintette az üzenet, melyet eredetileg Müller Péter, a Life.hu sztárszerzője fogalmazott meg, és aminek kezdő sora így szólt: “Aki önmagát legyőzte, azt nem lehet legyőzni.” Berki követői pedig kapva kaptak az alkalmon, és elmondták, mennyire nagyra tartják a sztárt.

“Krisz, ne foglalkozz senkivel bármit mondhatnak engedd el!” - kezdi az egyik rajongó, majd kifejti, hogy rengeteg az irigy, rossz szándékú ember, akikkel nem érdemes foglalkozni.

“Legjobb vagy Berki! Minek mozgatnál meg egy sziklatömböt, mikor egy világ (hever) a lábaid előtt... Sok irigy rosszindulatú ember…” - foglalta össze Krisztián egy másik rajongója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.