Görbe Nóra még nem lélegezhet föl! Behajtók zaklatják a sztárt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Görbe Nóra behajtás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Linda-filmek egykori sztárját telefonon zaklatják a behajtók. SMS-ben szerettek volna hozzájutni a színésznő személyes adataihoz.

Görbe Nóra Facebook-oldalán fakadt ki a levakarhatatlan behajtók miatt. Még mindig zaklatják a színésznőt, pedig már rendezte az összes tartozását.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A színésznő a Blikknek számolt be a részletekről. Múlt pénteken a férje telefonjára érkezett egy SMS, amelyben Görbe Nóra személyes adatait szerették volna elkérni. Érthetetlen, hogy miért keresték fel a színésznőt, hiszen az utolsó fillérig visszafizette már az összes tartozását.

“Kaptam a férjem telefonjára egy SMS-t, hogy adjam meg a személyes adataimat. Erre én e-mailben válaszoltam, hogy ennek nem ez a módja. Ha szeretnék, kérjék el az adataimat, de hivatalos postai úton, tértivevényes levélben” - mondta Nóra a lapnak.

Az e-mailre ugyan érkezett válasz, de abban is csak a színésznő adatait szerették volna kicsikarni. A színésznő reméli, hogy ennyiben marad a dolog, mivel azóta nem történt semmi.

Remélem, hogy már nem is fog, mert már nagyon unom ezt”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.