mulatós zene Kis Grófo Demcsák Zsuzsa TV2 tánc roma videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós énekes élő adásban kérte fel a műsorvezetőt, hogy táncoljon egy igazi roma táncot a legújabb videóklipjében.

„Arra kérnélek, hogy a legújabb klipemben szerepelj és táncolj egy igazi táncot, és mutassuk meg a világnak, hogy jól táncolsz" – mosolygott Grófo. Demcsák Zsuzsa a különleges felkérést örömmel elfogadta és kezet is ráztak a megállapodásra.

Szulák Andrea volt párja megnyílt: “Az élet nem áll meg”http://www.life.hu/sztarok/20160218-szulak-andrea-volt-parja-gyarmati-gabor-nyilatkozott-kapcsolatukrol.htmlGyarmati Gábor elárulta, hogy a szakítás mindkettőjüknek egy nagyon nehéz időszak volt. Egyiküknek sem könnyű, de az élet megy tovább. TV + Sztárok--Biztos nem találnád ki, mi Sarka Kata kedvenc étele!http://www.life.hu/sztarok/20160218-sarka-kata-imadja-a-remegos-zseles-kocsonyat.htmlA műsorvezető elárulta, hogy melyik az a nem hétköznapi fogás, amitől összefut a nyál a szájában! TV + Sztárok--Stohl András életveszélyes kalandra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-stohl-andras-szinesz-eletveszelyes-kalandra-vagyik-es-kafferbivalyra-vadaszna.htmlA színész bevallotta, élete legnagyobb álma, hogy kafferbivalyt lőjön, és szembenézzen egy állattal, ami meg tudná ölni. TV + Sztárok--Kiderült, mi D. Tóth Kriszta legnagyobb félelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160217-d-toth-kriszta-iro-es-ujsagiro-legnagyobb-felelme-kiderult.htmlA magyar író, újságíró és egykori műsorvezető képmegosztó oldalán mutatta meg követőinek, hogyan nézett szembe legnagyobb félelmével: a repüléssel. TV + Sztárok--Jason Statham, a műugró - Sosem látott felvétel a filmsztárról!http://www.life.hu/sztarok/20160217-jason-statham-szinesz-muugrokent-a-nemzetkozossegi-jatekok-indulojakent-1990-ben.htmlAz megvan, hogy A szállító és a Blöff sztárja indult az 1990-es Nemzetközösségi Játékokon? TV + SztárokOrigoKoncert közben tetoválta magát egy zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20160217-a-belga-noise-nevu-egyuttes-bevallalos-tagjai-koncert-kozben-tetovaltak-magukat.htmlA belga Noise nevű formáció bevállalós tagjai kivarrták magukat a közönség előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.