Kováts Vera elárulta, van-e most férfi az életében

X-Faktor Kováts Vera szerelem karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor második szériájának bűbájos versenyzőjéből igazi felnőtt nő lett. Magánéletéről mesélt és arról is, hogyan szeretné a zenei karrierjét fellendíteni.

Németh Máté, a Life.hu riportere Kováts Verát faggatta életéről. Az X-Faktor után eltűnt az emberek szeme elől, de természetesen vele is sok minden történt az elmúlt években. Színdarabban játszott, zenekart alapított, és azt is megtudhatjuk, van-e valaki most az életében!

Szulák Andrea volt párja megnyílt: “Az élet nem áll meg”http://www.life.hu/sztarok/20160218-szulak-andrea-volt-parja-gyarmati-gabor-nyilatkozott-kapcsolatukrol.htmlGyarmati Gábor elárulta, hogy a szakítás mindkettőjüknek egy nagyon nehéz időszak volt. Egyiküknek sem könnyű, de az élet megy tovább. TV + Sztárok--Céline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--Biztos nem találnád ki, mi Sarka Kata kedvenc étele!http://www.life.hu/sztarok/20160218-sarka-kata-imadja-a-remegos-zseles-kocsonyat.htmlA műsorvezető elárulta, hogy melyik az a nem hétköznapi fogás, amitől összefut a nyál a szájában! TV + Sztárok--Stohl András életveszélyes kalandra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-stohl-andras-szinesz-eletveszelyes-kalandra-vagyik-es-kafferbivalyra-vadaszna.htmlA színész bevallotta, élete legnagyobb álma, hogy kafferbivalyt lőjön, és szembenézzen egy állattal, ami meg tudná ölni. TV + Sztárok--Görbe Nóra még nem lélegezhet föl! Behajtók zaklatják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-behajtok-zaklatjak-telefonon-gorbe-norat.htmlA Linda-filmek egykori sztárját telefonon zaklatják a behajtók. SMS-ben szerettek volna hozzájutni a színésznő személyes adataihoz. TV + Sztárok--Gesztesi Károly: "Olyan életet élhetek, amilyet akarok"http://www.life.hu/sztarok/20160218-gesztesi-karoly-hazatert-izraelbol-es-azonnal-interjut-adott-terveirol.htmlGesztesi Károly tele tervekkel érkezett haza Izraelből. Elképzeléseiről és vágyairól örömmel nyilatkozott.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.