Stohl András életveszélyes kalandra vágyik

vadászat életveszély kafferbivaly Stohl András halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész bevallotta, élete legnagyobb álma, hogy kafferbivalyt lőjön, és szembenézzen egy állattal, ami meg tudná ölni.

Stohl András szenvedélye a vadászat, és hobbija nélkül nehezen tudna meglenni. Most elárulta: azt sem bánná, ha életveszélybe kerülne – írja a Hot! a wmn.hu-ra hivatkozva.

Forrás: RTL Klub

„Szeretnék egyszer kafferbivalyt lőni. Szeretnék szembenézni valamivel, ami meg tud ölni. Kíváncsi vagyok ugyanis, hogy betojok-e ettől, vagy nem. Arra számítok, hogy nem, hiszen ott lenne a puska a kezemben" – mondta András az Elviszlek egy körre című, internetes videóban D.Tóth Krisztának.

Rékasi Károly a kórházi ágyról üzent: „Hétfőtől ismét munkába állhatok"http://www.life.hu/sztarok/20160217-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-a-korhazi-agyrol-uzent-es-hamarosan-ujra-munkaba.htmlA Barátok közt sztárja közösségi oldalán üzente meg, hogy műtétje után jobban van, és hamarosan ismét a színpadon állhat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKoncert közben tetoválta magát egy zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20160217-a-belga-noise-nevu-egyuttes-bevallalos-tagjai-koncert-kozben-tetovaltak-magukat.htmlA belga Noise nevű formáció bevállalós tagjai kivarrták magukat a közönség előtt. TV + Sztárok--Aleska hatalmasat terpesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20160216-aleska-safrany-emese-hatalmasat-terpesztett-amikor-egy-fa-torzsen-spargazott.htmlA felnőtt filmek egykori sztárja, aki manapság a légtornászatnak és az Aerial jógának hódol, megmutatta, milyen hajlékony. TV + Sztárok--Daniel Craig nem vágyik többé James Bond szerepérehttp://www.life.hu/sztarok/20160215-daniel-craig-szinesz-nem-vagyik-tobbe-janes-bond-szerepere-inkabb-felvagja-az-ereit.htmlA színész határozottan közölte, a Spectre volt az utolsó olyan film, melyben a titkosügynök bőrébe bújt. TV + Sztárok--Erős Antónia és Till Attila vezetik az idei Story Gáláthttp://www.life.hu/sztarok/20160212-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-es-till-attila-masorvezeto-vezetik-az-idei-story-galat.htmlFebruár 13-án egy igazán profi páros vezeti Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét, a 17. Story Gálát: Erős Antónia, aki ismét vállalta az esemény háziasszonyának szerepét, és Till Attila, aki idén először celebrálja a díjátadót. TV + Sztárok--Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160211-abraham-edit-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-szinesznoje-visszater-a-sorozatba.htmlA színésznő hosszú kihagyás után újra látható lesz a napi sorozatban és alig várja, hogy a régi kollegáival dolgozhasson. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.